Jump to content

Ilahije i Kaside

Оцени ову тему

Eniz

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Нема Бога сем Свете Тројице брате!  Just_Cuz_19

Jedan Jedini koji nije rodio niti je rođen ,brate.

не, брате, нећемо тако. Ова тема није о томе, већ о музици.

Ово је православни сајт, нећу дозволити да се постављају ствари које је поставио члан oslonac.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Oslonac, скини сам онај видео који се зове "нема Бога сем Алаха", јер ако га ја будем скидао бићеш сзаувек забрањен на овом порталу.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Енизе, нема потребе да на православном сајту постоји песма која се зове овако како се зове. Мислим да нема потребе за објашњавањима.

Дакле, нека се брише онај видео, јер ја такав никада не бих поставио на неком муслиманском сајту. Нити би ко од муслимана  дозволио.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ослонац, нећу више да говорим! Онај видео који вређа моја верска осећања и свих православних хришћана  и где му није место да се одмах обрише!

Подели на овим сајтовима

Енизе, нема потребе да на православном сајту постоји песма која се зове овако како се зове. Мислим да нема потребе за објашњавањима.

Дакле, нека се брише онај видео, јер ја такав никада не бих поставио на неком муслиманском сајту. Нити би ко од муслимана  дозволио.

Brate ovdje su islamske ilahije da vas upoznamo sa našim duhovnim pjesmama.Ja ovdje sam doživio da se moja vjera naziva šejtanskom , moj Poslanik se poredi sa džavolom i šutio sam, a ovdje se cenzuriše ono što je klasična islamska poezija.

Mi znamo kako vi doživljavate Boga i vi znate kako mi doživljavamo Boga, nemožeš sada sprečiti čovjeka da briše ono što je u skladu sa njegovom vjerom.Nije uuredu niti je od objektivnosti.A niti je njegova namjera provokacija!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Верујем да је намерна провокација и заиста не видим разлога да више о овоме разговарамо.

Све муслимане који су честити муслимани и своју веру држе поштујем али не може на православном сајту да се постави такав видео. Ипак је то атак на нашу веру и то директно. замисли кадабих ја на једном муслиманском сајту поставио песму о Светој Тројици? Шза би било?

Што је много, много је.

Подели на овим сајтовима

Верујем да је намерна провокација и заиста не видим разлога да више о овоме разговарамо.

Све муслимане који су честити муслимани и своју веру држе поштујем али не може на православном сајту да се постави такав видео. Ипак је то атак на нашу веру и то директно. замисли кадабих ја на једном муслиманском сајту поставио песму о Светој Тројици? Шза би било?

Што је много, много је.

Vi znate vaša ovlaštenaj i mogiučnosti, ja kada bih vodio sajt ovakvog karaktera bih doživio to kao percepciju Boga kako je ona kod vas a ne kao provokaciju, ali nebih više da komentarišem na ovu temu!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Jedna lepa pesmica...

Posebno volim onu "ah moj dragi hanane", muzika je odlična! ali je ne nađoh na tubu.

Aziz Alili odlično peva.

http://www.youtube.com/watch?v=rUQs4KS0cC8

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...