Jump to content

Претње форуму од стране чланова "Образа"

Оцени ову тему

Guest ЖРУ Администрација

Препоручена порука

• Гости
Guest ЖРУ Администрација

Обзиром да сте у задњих пар дана имали прилику да видите повећан број чланова који форсирају причу о национализму, који се доста често прожима са фашизмом,администрација ЖРУ јавно иступа са овим саопштењем и претњама који су уредници добили:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Видим да вам смета присуство националиста на форуму. Ја ти сад предлажем предлог, а ти одлучи шта  ћеш:

- Ако мене и Гехалигтера вратиш до 00:00 на форум, онда ћемо повремено писати о национализму а више ћемо писати о духовности. Ово ти обећавам, иначе бануј ме трајно ако не буде тако.

- Ако нас не вратиш на форум, ја ћу позвати 20 Образоваца (старијих које такође нећете успјети испровоцирати) да вас константно саботирају темама.

Како каже Чеда Јовановић (идол многим на форуму): Од вас зависи.

И моје стрпљење има границе.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.Ево рекох ја теби на чему се ради: Банован је Гехаилигт без икаквог разлога нити је неко написао због чега.

Али сад ће да се покају за тај бан, ја ти обећевам.

Пре свега сад ћу ја да пошаљем све Образовце које познајем на ЖРУ у инат, а ако и то буде проблем, онда имам и други метод како се изборити за правду.

Све сам снимио, све имам као доказ на рачунару...сваки пост Гехаилигта и одговоре. Кад то пошаљемо владици Јовану, онда ћемо видјети шта ће бити...

Да су они у админстрацији знали ко је Гехаилигт, не би се они играли са њим.

Али све ћеш видјети на вријеме.

Ја сам упозорио на вријеме, нико ме није хтео слушати. Сад ће се испаштати цјена за ову репресију.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 168
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

E,Semberac,šta ti je ovo trebalo? 0205_whistling

Baš detinjasto i nezrelo.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Верујем да нису сви овакви. Верујем да ту има клинчадије која мисли да тако спасава веру, српство...

То наравно неће променитимој став према идеолошким поставкама "Образа" који су испљували све оно што је покојни Крстић радио. После оних прекидања Литургије и пљувања по Цркви у емисијама код разних сумњивих типова, немам ама баш никакво добро мишљење о њима.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4019.msg105081.html#msg105081

Ово што пишу, а имамо тога још, је њихова глупост јер тако показују да њима није стало ни до Цркве, ни до Владике, ни до свештеника ни до благослова.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Еј

Помаже Бог

рекох ја теби

банујете мене

послаћу вам цјелу чету

ових дана стижу најмање 15-так још...

хехе

осим

ако ме вратите на форум

рећу им да престану да се региструју

Од вас зависи

хехе

kriminalac

Знам и Гехаилигта и Црног

Није проблем, и онако сте се вежбали са прекидањем Литургија:

SUBJEKAT OTAC ŽARKO 03

Образ никада није био јаднији него сад. Срамота.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Када би схватио погрешан пут, заиста би требао да се захвалиш.

Ваше идеолошке вође су прекидали Литургије, позивали људе на раскол, ваш "духовник" је највећи пљувалац Цркве и то се веома добро зна. Срамота је шта сте направили од једног покрета са заиста добром идејом.

Подели на овим сајтовима

Ваше идеолошке вође су прекидали Литургије, позивали људе на раскол, ваш "духовник" је највећи пљувалац Цркве и то се веома добро зна. Срамота је шта сте направили од једног покрета са заиста добром идејом.

Поново оче вам захваљујем на пастирским речима....

Подели на овим сајтовима

• Гости

И? Шта ћете учинити по том питању? Хоћете ли и даље да се кријете иза Цркве? Дакле, ово што радите нема никакве везе са Црквом. Опаметите се јер је велика штета да један покрет који је имао евхаристијску димензију и имао одличан програм се овако сроза.

Ја вам никако нећу дозволити да ширите извитоперене и квази теолошко-националистичке идеје на форуму. ЖРУ по том питању можете слободно заобићи. Ако желите да се ради на добробит Цркве и враћању њеног угледа и места које заслужује у друштву онда сте добродошли, али ако дођете овде да корстите Цркву као параван за ваше идеје, то никако неће моћи.

Подели на овим сајтовима

А тема се зове скандалозно..... Колико ја видим једино је семберац слао мејлове, тако да о множини не може бити речи.... Под два ко каже да је он из Образа уопште? Он? Ви? Чини ми се да доказивање и неиде тако баш....

Подели на овим сајтовима

И? Шта ћете учинити по том питању? Хоћете ли и даље да се кријете иза Цркве? Дакле, ово што радите нема никакве везе са Црквом. Опаметите се јер је велика штета да један покрет који је имао евхаристијску димензију и имао одличан програм се овако сроза.

По ком питању, оче? Ја се не кријем иза Цркве, и немам ни потребу. Шта што радимо, оче?

Подели на овим сајтовима

Ма доста више с тим gastarbeiter - auslander шатро националистима ! ! ! Ако су националисти, нек дођу у Србију и нек овде начине промену, а не да возе кола на кредит и каче по њима српске заставе уз незаобилазне четничке песме. То је срамота за овај народ, за оне војнике од 1991. до 1999.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Гости

А тема се зове скандалозно..... Колико ја видим једино је семберац слао мејлове, тако да о множини не може бити речи.... Под два ко каже да је он из Образа уопште? Он? Ви? Чини ми се да доказивање и неиде тако баш....

Један шаље мејлове, а други нападају... дакле удружени подухват.
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...