deda Написано Мај 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2009 Али ја немам са ким да дискутујем о овој трилогији :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( бухааааааааааааааааааааааааааа :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Мај 30, 2009 Пријави Подели Написано Мај 30, 2009 E choveche to je sazvakana tema josh pre 15 godina. Chovek se zasiti tih stvari. Polako chekaj mladje narashtaje mozda se njima isto tako svidi brokoli Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Ово је тренутак када је Индијанка Мало Перо у име Марлона Бранда одбила да прими Оскара за улогу у Куму, због односа Американаца према Индијанцима у прошлости,али и садашњости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука