Jump to content

Леваци, ајмо да се попишемо

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Evo i mene, samo pisem desnom, baka me naucila pre skole. A pribor za jelo koristim sa obe ruke, pomfrit obozavam da jedem levom rukom...

4chsmu1

greengrin

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Kao mala pocela da crtam levom, a onda me primorali da prebacim olovku u desnu ruku... Sada lepo pisem desnom, ali palceve i ruke prekrstam kao levak.. ormane lakse otvaram levom rukom... kad biciklu vozim jednom rukom uvek se oslanjam na levu, koja je sigurnija po pitanju 'grubih' radova... za precizna piskaranja i igle - desna nosi primat, hehe...

U zdravstvu je ponekad problematicno ako ste levak... uvek se uci kakav polozaj treba prema bolesniku da se zauzme u toku pregleda, uz podrazumevajucu cinjenicu da su svi desnjaci.. a jedna koleginica, koja je inace bila stomatolog u srednjoj, morala je da ostavi stomatologiju i upise medicinu, jer kod nas na vezbama nisu dostupne stomatoloske stolice za levake... facenew22222222

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Kao mala pocela da crtam levom, a onda me primorali da prebacim olovku u desnu ruku... Sada lepo pisem desnom, ali palceve i ruke prekrstam kao levak.. ormane lakse otvaram levom rukom... kad biciklu vozim jednom rukom uvek se oslanjam na levu, koja je sigurnija po pitanju 'grubih' radova... za precizna piskaranja i igle - desna nosi primat, hehe...

U zdravstvu je ponekad problematicno ako ste levak... uvek se uci kakav polozaj treba prema bolesniku da se zauzme u toku pregleda, uz podrazumevajucu cinjenicu da su svi desnjaci.. a jedna koleginica, koja je inace bila stomatolog u srednjoj, morala je da ostavi stomatologiju i upise medicinu, jer kod nas na vezbama nisu dostupne stomatoloske stolice za levake... thank_you777

facenew22222222 Има нас. :drugarstvo:

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

"Levoruki su oni ljudi,koji su u proslom zivotu bili tuceni po desnoj ruci ili ce u buducnosti staviti ruku u vatru za prijatelja". M.Pavic Just_Cuz_19

womens prst ka dole 1312_womens

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...