ВИЛМА Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Да видимо ко је све на овом нашем форуму леворук, тј. пише левом руком victory78 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Као мали писао сам левом руком , моји су ме од тога одвикли и сада са десном иначе све радим са левом руком , тако да сам 90% леворук ако не и неки проценат више victory78 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Као мали писао сам левом руком , моји су ме од тога одвикли и сада са десном иначе све радим са левом руком , тако да сам 90% леворук ако не и неки проценат више 4chsmu1 :wink: е, баш ми је драго због тебе, Марти victory78 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Мени су нарочито интересантне леворуке жене. Имају неку посебност у себи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Мени су нарочито интересантне леворуке жене. Имају неку посебност у себи. Рале-брале, не спамуј, :wink: Ајмо, леваци victory78 :wink: 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2011 а ти секана , јел си леворуки Џек victory78 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Левак - ствар са којом се течност прелива из неке посуде у флашу. victory78 :wink: Леворук сам. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Јесам, Марти, зар ниси видео да сам ставила новог смајлија, савршеног за то victory78 (овај ваљда диже два прста, као у школици ? ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Јесам, Марти, зар ниси видео да сам ставила новог смајлија, савршеног за то :wink: (овај ваљда диже два прста, као у школици ? ) Да, али диже десну руку, а то је својеврстан спам. victory78 Нећу више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 victory78 Рале, молим те да се не оглашаваш на овој теми ако ниси леворук - ево, лепо те молим...сад... :wink: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Левак - ствар са којом се течност прелива из неке посуде у флашу. victory78 :wink: Леворук сам. Знаш и за оно : левак - 4chsmu1 У оба случаја - та сам :wink: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Знаш и за оно : левак - 4chsmu1 У оба случаја - та сам victory78 Значи -> :wink: ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 victory78 :wink: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Левак - ствар са којом се течност прелива из неке посуде у флашу. victory78 eheeeej Леворук сам. Знаш и за оно : левак - stupido У оба случаја - та сам 4chsmu1 ево адекватног смајлића за тебе , пошто си леворука , вероватно тако и штрике,штрике,штикензи womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wink:' /> :wink: greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Као мали писао сам левом руком , моји су ме од тога одвикли и сада са десном иначе све радим са левом руком , тако да сам 90% леворук ако не и неки проценат више greengrin Исти случај,па сад не знам где да се сврстам :wink:Извинте ако вам се чини као спам :wink: victory78 4chsmu1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука