Jump to content

Biti broj 1

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, sampaganini92 рече

Mnogo si ti medj snsovcima niske standarde sebi i svima nama postavio. Obrazovan sam po poznaniju Evandjelja Hristovog koji mi kaze da jednoga Boga imam i postujem a idole nikad i nikako. A ovi sto se vucicu klanjaju po tome su istom neobrazovani i sebi pakao pisu odricanjem od Hrista. A ti to pravdaj sebi i njima kako oces. Al nismo ni bas ludi ovde svi da sve prolazi. 

Da li ste ludi ili mudri mogu da provale svi oni koji čitaju ovo ... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Šmgo рече

Da li ste ludi ili mudri mogu da provale svi oni koji čitaju ovo ... 

Apsolutno da mogu. Samo sto ovo cita zahvaljujuci sns botovima cita mozda 5,6 ljudi. A pre nije bilo tako... Avaj ne znam ni ja sta cu vise ovde.. Uzdravlje vam svima bilo. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, sampaganini92 рече

Apsolutno da mogu. Samo sto ovo cita zahvaljujuci sns botovima cita mozda 5,6 ljudi. A pre nije bilo tako... Avaj ne znam ni ja sta cu vise ovde.. Uzdravlje vam svima bilo. 

Potpisujem, kao da sam napisah. 

Sve se obljutavilo. 

Veliki pozdrav i svakoga dobra želim 

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Porodica je ključ svega, zato đavo najviše radi na tome da je uništi. Suviše se priča o tome kako treba kad su oba roditelja tu. Šta ćemo sa onom decom koja su rasla bez jednog roditelja? Moj muž i ja smo tako odrasli i mislila sam da je jako teško bilo dok me život nije povezao sa siročićima. Jednostavno postoje porodična nasledstva, ono što smo nasledili i to nas prati kroz život...

Подели на овим сајтовима

Ključ je i u tome kako se osloboditi negativne energije... Čovek je dat i zadat. Nadvladati ono što ti je dato jeste upravljati sa svojom sudbinom, al sve ono što ne možemo promeniti to je na neki način sudbina i to treba prihvatiti. Da sam ovo, da sam ono, eh da si, al nisi. Da si mogao uradio bi...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
WWW.INSTAGRAM.COM

28K likes, 136 comments - 192_rs on August 4, 2024: "To je taj obični, a opet posebni Nole, najbolji svih vremena...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...