draganzzz Написано Мај 9, 2011 Пријави Подели Написано Мај 9, 2011 Ela, ela pamee grigora... :cheesy: http://www.youtube.com/watch?v=C_xM8soWs2Q Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 "...U Grčkoj je paradajz k'o lubenica, lubenica ko kuća, a kuća bela na suncu, sunce toplo, vruć vetar, ljudi blagi i svi igraju..." LEgendarna pesma koja se pojavljuje tokom cele serije "Vruć vetar" Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Дође ми да на екс испијем три уза и да заиграм зембекико уз ово... Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Приви пут сада видим ову тему ... Ја активно слушам све од грчке музике. Посебно волим ребетика и зејбекика. Ево за почетак "волела ме једна Врањанка"... Juan Valdez and Иван је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Сјајно! Чији је оригинал? Наш или њихов или (не дај, Боже турски? Ево једног класика мајстора бузукија: Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Kada je pre neki mesec umro Mitropanos, plakao sam nedelju dana... bio je moj najomiljeniji grcki pevac. Evo jedna lepa od njega s pocekta 80ih Ovo sto pitas ivane, mislim da je to starija grcka pesma, jer Vranjanka spada u novokonpovane pesem, koliko god to cudno izgledalo, jer je prvi nju snimio Stanisha 70ih god... Иван је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Сјајно! Чији је оригинал? Наш или њихов или (не дај, Боже турски? Ево једног класика мајстора бузукија: Juan Valdez and Иван је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Сјајно! Чији је оригинал? Наш или њихов или (не дај, Боже турски? Песма је грчка, пева о жудњи за египатском муслиманском. Дик Дејл је одрадио јачу верзију. А ова и сличне мелодије највероватније нису ни грчке ни турске ни арапске, него сефардске. Сефарди су извршили невероватан утицај на музику од Пиринејског полуострва (Фламенко, Фадо), до Мале Азије. И босански севдах је препун сефардских мелодија. Иван је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Ta matakia sou, aderfoula vre, mou ragizoun tin kardoula... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Јефимија Крунић and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 ovo je original pesme Disem za tebe (kad je pustim nosim pancirku ) postavljam i reci Νότης Σφακιανάκης-Γύφτισσα μέρα http://youtu.be/Bs-kQPHzjd8 ...Γύφτισσα μέρα μ' έναv ήλιο δειλό στα σύννεφα κρυμμένο.Γύφτισσα μέρα μ' έναv ήχο βραχνόσαv τραγούδι θλιμμένο.Η βροχή πoυ μαστιγώνει τους δρόμουςη καρδιά πoυ δεv αντέχει τους πόνουςμακριά σoυ η ζωή μoυ είναι άδειαφοβισμένο παιδί στα σκοτάδια.Γύφτισσα νύκτα μ' ένα φως χαμηλωμένοσ' ένα κερί λιωμένογύφτισσα νύκτα μ' ένα όνειρο γυμνόκαι φιλί ραγισμένο.Η βροχή πoυ μαστιγώνει τους δρόμουςη καρδιά πoυ δεv αντέχει τους πόνουςμακριά σoυ η ζωή μoυ είναι άδειαφοβισμένο παιδί στα σκοτάδια. Juan Valdez and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука