Ispisani Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Поздрав братијо, интересује ме да ли том форуму може да се приступи и ако ниси ниједна од понуђених категорија, нпр. ако си "диференцијалац" тј. "јединка" која полаже испите разлике у односу на неки други факултет који си завршио? Ако може, какава је процедура и да ли су ти материјали из даунлоад секције актуелни? Унапријед се захваљујем... Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lalojedac Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Srdacan pozdrav! Meni bi trebala ta skripta iz dogmatike,pa bih vam bila jako zahvalna ako bi mi neko poslao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Ако сте студент, учланите се на форум Студената теологије, тј. пошаљите на мејл urednik@pouke.org и добићете улаз на тај део форума где има свакакве скрипте, а мислим да има неколико из Догматике као и сва потребна пратећа литература. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука