Zoran.M Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Da li neko ima i da li opste postoji skripta za dogmatiku po ispitnim pitanjima na PBF ? Unapred zahvalan na svakom odgovoru !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Da li neko ima i da li opste postoji skripta za dogmatiku po ispitnim pitanjima na PBF ? Unapred zahvalan na svakom odgovoru !!! Naravno. Ja sam imao i moju sam dao. Ima neka skracena na studentskom forumu kod nas koja moze da se preuzme, ali ona je bas suzena i nije za ozbiljno izucavanje Dogmatike Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 moze lepo dogmatika iz literature da se polozi, samo je bitno da tacno izaberes sta ces nauciti i nema problema, upisi najbitnija pitanja u neku svesku, nece uopste biti obimnije od tih skripti koje postoje a koje su po mom misljenju ocajne (ja sam nekoliko skripta video, ima ih preko puta faxa u kopirnici). ako hoces da spremas iz literature, mogu ti reci na sta posebno da obratis paznju. inace imam pamcenje kao ali potrudicu se da se setim kako je to sve bilo kada sam ja spremao.. 0205_whistling tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran.M Написано Април 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Gnurf bio bih ti zahvalan ako bi moga da se setis bitnih stvari iz literature i to mi posaljes , kad budes mogao.Pozdrav !!! 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Gnurf bio bih ti zahvalan ako bi moga da se setis bitnih stvari iz literature i to mi posaljes , kad budes mogao.Pozdrav !!! 0442_feel vaše visokopreosveštenstvo, imate PP 1405_love tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran.M Написано Јун 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Pozdrav za brata Gnurfa i sve ostale na najboljem portalu . Zahvaljujuci svima vama a posebno bratu Gnurfu polozio sam dogmatiku u junskom roku . Teme su bile : Hristologija u 4 vaseljenskom saboru i Apostolsko prejemstvo. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Онда да и ја замолим Грунфа и брата митрополита да своје знање поделе и са мном за септембарски-октобарски рок... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran.M Написано Јул 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Brate Jane ! Imas poruku na pp. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Ako moze brate mitropolite da i meni pustis pp u vezi dogmatike st-porfirije Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Visokopreosvećeni i časni Gnurf imaju pune ruke posla... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Руке, а и пп, им се позлатиле... 4chsmu1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Кажу људи да је дељење садржаја једна од најјачих адута ЖРУ-а 4chsmu1 kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran.M Написано Јул 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Brate Todore imas poruku na PP ! :cheesy: praznik !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СашаРад Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Да ли још увек може да се пошаље на пп. Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 За студенте постоји студентски форум у оквиру форума ЖРУ, потребно је да се пошаљу подаци и форумско име на мејл [email protected] и добиће се приступ download сектору https://www.pouke.org/page.php?id=41 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука