Booba Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Где је Пеђа ака Лион? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Форумаш . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Надежда последња порука 25. Септембар , 2010, 18:41:13 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,342.msg245048.html#msg245048 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Pedja Задњи пут пријављен: 25. Фебруар , 2011, 06:29:38 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 gost nije odavno pisala,ali je imala strašne preopruke filmova,knjiga muzike i ostalo a đe je Ratko,kad smo već kod toga Emilija,dusha đe nam je,što je ovo... emilija је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат Форумаш . већ постоји једна тема 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12582.msg398226.html#msg398226 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Јао како симпатична тема sHa_sarcasticlol 0110_hahaha Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Zbuniop si se Marti kao i ja. Neko je promenio naziv teme ''Gde su, sta rade''...I ja nemam pojma zasto. Nije valjda uvredljivo sHa_sarcasticlol И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат Zbuniop si se Marti kao i ja. Neko je promenio naziv teme ''Gde su, sta rade''...I ja nemam pojma zasto. Nije valjda uvredljivo 0110_hahaha биле си две , твоја са почетним постом - ти си започео тему а вечерас Жељко Где је овај - тамо где сам га цитирао , сад је то неко претумбовао sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат Zbuniop si se Marti kao i ja. Neko je promenio naziv teme ''Gde su, sta rade''...I ja nemam pojma zasto. Nije valjda uvredljivo sHa_sarcasticlol Нисам променио назив него нисам могао наћи стару тему, па сам покренуо нову. реко наћиће се сигурно неко ко ће се сетити и старе. Тако сам на крају спојио обе у једну... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Извини Жељко што сам пронашао sHa_sarcasticlol 0110_hahaha но ди је Карађорђе , шта је са њим , дал зна неко? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Daj molim te vrati ''Gde su sta rade''...nekako je sportski Uostalom, ranije je otvorena, pa da damo prednost starijem И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Gde je nas brat syd, veliki ekumenista? Nema ga vec mesecima, od onog hakovanja Foruma? Nedostaje i Zayronu, siguran sam. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Ekrem??? Od kad je završena Farma, nigde gu nema!!! Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 smazala ga Venduška Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука