Баба Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Колико јастуци и покривачи и њихов квалитет утичу на миран сан ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Управо је на РТВ 2 реклама за МЕМОРИ душек и јастук и баш се и ја питам да ли има везе. Моја је мама наручила неку простирку за кревет (добила јастуче гратис) и каже да јој одговара. Додуше, јако јој је стар био претходни душек, па мислим и да би јој било добро и да је обичан сунђер ставила. Не знам одговор на ово питање. Немам ни квалитетан јастук, ни душек, а немам ни миран сан. Кад бих знала да би ми то 100% помогло и „излечило“ ме од буђења ноћу и по 3-4 пута и месечарења, мислим да бих одмах наручила. Али, миран сан захтева, пре свега, мирну савест (то имам) и „мирне“ емоције (е то немам!). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Ја сам чуо за неке јастуке и душеке од камиље длаке, али сине изгледа да то кошта по иљаду јеври по комату. Значи нема шансе да мирно спавам а да ми под главом лежи јастук од иљаду јеври... 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 http://www.runozig.com/stara_verzija/ Evo ovi su mnogo jeftiniji a istog su kvaliteta. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Miran san želi vam vaš Sava... - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Miran san želi vam vaš Sava... bliss jeeee još samo da se prekrstimo pre spavanja i gotov je Savatije bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука