Михајло Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Браћо и Сестре... Јутрос сам сконто да 5 торент Мак ОС...ми није добар.... АКО КО ИМА НЕКИ ЛИНК ЗА ИНСТАЛАЦИОНИ МЕК ОС..МОЛИМ ДА МИ ПРОСЛЕДИ ЛИНК.... Све неке виртуелне машине... bleh Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 http://store.apple.com/us/product/MC573Z/A?fnode=MTY1NDAzOA&mco=MTM3NDgwNzM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 bleh Мислио сам на торент.. мада није скуп.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 А на чему ћеш да га инсталираш кад немаш Mac? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 А на чему ћеш да га инсталираш кад немаш Mac? Имају сада за интелове процесоре и АМД 0212_rolleyes Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 А на чему ћеш да га инсталираш кад немаш Mac? Имају сада за интелове процесоре и АМД 0212_rolleyes Moze da se instalira i na drugi hardware? Ja sam mislio da ne moze. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 А на чему ћеш да га инсталираш кад немаш Mac? Имају сада за интелове процесоре и АМД 0212_rolleyes Moze da se instalira i na drugi hardware? Ja sam mislio da ne moze. Може крекована верзија. Ако купиш оригинал, онда не може. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Може крекована верзија. Ако купиш оригинал, онда не може. Aaaaaa... pa tako OK. Mada mozda moze sa nekom virtuelnom masinom i legalno? Ili ne? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ја колико сам укапирао са овим верзијама може виртуелна уз помоћ VM-Ware .. Скинух VM-Ware и Мац Ос виртуелну...па ћу видети шта се дешава.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Od skora, na MAC masinama mozete da instalirate Win uz aplikaciju koju daje sama firma (u slucaju da recimo radite na softveru kojeg ima samo za Win)... "Have a Windows application you need to use once in a while? No problem. Every new Mac lets you install and run Windows at native speeds, using a built-in utility called Boot Camp. Setup is simple and safe for your Mac files. After you’ve completed the installation, you can boot up your Mac using either Mac OS X or Windows. (That’s why it’s called Boot Camp.) Or if you want to run Windows and Mac applications at the same time — without rebooting — you can install Windows using VMware or Parallels software." http://www.apple.com/macosx/compatibility/ Sad, ako moze to, verovatno moze i obrnuto, sto kaze Mihajlo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Може без проблема да се стави на интел PC под условом да имате компатибилан хардвер. Мени шљака без икакве разлике у односу на "правог" мека, требао ми је због нечега што није постојало на PCју или Линџи. Maшина је intel q6600, Asus p5k-e плоча. Овде можете да почнете истраживање на ову тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 А на чему ћеш да га инсталираш кад немаш Mac? Имају сада за интелове процесоре и АМД ekstra Шта ће ти уопште МекОС који је базиран на БеЕсДеу када имаш гомилу Линукс дистрибуција (а и других БеЕсДе дистрибуција), а Гном, XFCE и друга ГТК графичка окружења можеш лако претворити у МекОС Х лук. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 А на чему ћеш да га инсталираш кад немаш Mac? Имају сада за интелове процесоре и АМД 1000000001010 Шта ће ти уопште МекОС који је базиран на БеЕсДеу када имаш гомилу Линукс дистрибуција (а и других БеЕсДе дистрибуција), а Гном, XFCE и друга ГТК графичка окружења можеш лако претворити у МекОС Х лук. И на њима можеш да покрећеш Аperture, Logic Studio итд? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 А на чему ћеш да га инсталираш кад немаш Mac? Имају сада за интелове процесоре и АМД 1000000001010 Шта ће ти уопште МекОС који је базиран на БеЕсДеу када имаш гомилу Линукс дистрибуција (а и других БеЕсДе дистрибуција), а Гном, XFCE и друга ГТК графичка окружења можеш лако претворити у МекОС Х лук. И на њима можеш да покрећеш Аperture, Logic Studio итд? Да, постоји Mac-On-Linux.P.S. Чини ми се да можда постоји и алтернатива (мало тежа, јер се Apple свездушно бори против тога): VMWare, Parallels Desktop или неки од бесплатних софтвера за виртуелизацију. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 P.S. Чини ми се да можда постоји и алтернатива (мало тежа, јер се Apple свездушно бори против тога): VMWare, Parallels Desktop или неки од бесплатних софтвера за виртуелизацију. Mac-On-Linux је исто софтвер за виртуализацију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука