Ратко :( Написано Септембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Како добро почиње песма, и онда се негде изгуби. Тотално уср..а разрада у односу на увод. Трагична песма, из тог разлога. Тако добар почетак и тако глупаво све остало. Једино је крај мало подношљивији али само јер је сличан почетку. Andre Williams and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oSAQ3eMqX-U&feature=player_detailpage Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Ведран је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Isaku Hajnalu, frajeru bez presedana, Dunji, lepotici... ne znam, ovo je nešto neočekivano dobro... neočekivano dobro. Дуња, Andre Williams and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Ласцивна је песма, и ко не воли то нека не пушта. Ето, мислио сам да ли да поставим, али ово је тако... безазлено и слатко ласцивно. Немојте брисати, добри модићи. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 ... jer ja samdeda bez protezesud bez formularačarapa bez smrada.Jer, ja, ja samantilopa bez brzineAmerika bez rata,ja sam,Prva bez sultana... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Beautifuly picked up song for this time of a day Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1347462708' post='708505] Како добро почиње песма, и онда се негде изгуби. Тотално уср..а разрада у односу на увод. Трагична песма, из тог разлога. Тако добар почетак и тако глупаво све остало. Једино је крај мало подношљивији али само јер је сличан почетку. до ког дела (минута) ти је добра а онда се изгуби? Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 до ког дела (минута) ти је добра а онда се изгуби? До 00:50. Значи дотле је невероватно добро. А од тада почиње неки Милић Вукашиновић одвратни растегнути дисторзовано јадно неубедљиви - рок. Колико је добра песма у тих првих 45, 50, секунди, толико је после ужас. Као чизбургер који ти неко после 5 невероватних залогаја пресоли. За мене је ово једна од најтрагичнијих песама свих времена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 RYLAH, Oglo, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука