Andre Williams Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 Не знам стварно шта мисле ови Лету Штуке... Баш су ми се подвукли под кожу. Љ У Б А В emotional blackmail! rekli bi englezi is that your only wepon|? pitali bi ameri nemamo vremena nadiru kinezi zato popravi šminku i nasmij se kameri Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 Ако нису загризли енглези загризли су амери кинези пале у крајеве друге не замери Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8Rmk4X7XCEM Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Брат Кале DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Njega i jos jednog matorog skitnicu rado odslusam sta pricaju u autobusu. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ево овако стоје ствари... Једном смо Сава Савановић и ја седели у кафани. Циркали пиво. Лепо причамо, музикица. Почне Сава да се врпољи. - Па, знаш, бата Рале, ово моје ти није било шта. - Шта твоје? - Па, ово, са крвљу. Стварно сам навучен. Видим да је теби то зезање, али озбиљно ти кажем. Фрка ми је. Ове конобарице, све врат бељи од бељег. - Жељо, проваљен си, брате. А са звучника допираше ово: http://www.youtube.com/watch?v=QlIH55bOWpA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gYQeyZfIM5Y Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Три су духа да те воде Да те воде из слободе Први од њих да ти ласка Да си већи него други На лицу ти расте маска Додири постају груби Други каже да ти мањка Оно што ти нетко краде Порција ти је претанка Јер ти иза леђа раде Црни дуси црни дуси Нема те а ипак ту си Трећи је из царства страсти Што у тијелу жудњу пали Пити крви, јести меса Ко да је од јести јесам Ко да је од јести јесам RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 <p> </p> Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 ! Пре неких месец-два видео сам га и у Лесковац...шта ли је овде радио? А редовно га виђао у 95, кад сам се враћао на факс, до станице испод Панчевца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука