gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Одма знам који сте ви - ови што нису окречили фасаду... 1405_love crvenilo 1000000001010 banginzvonko a kod tebe 23 sprat treca zgrada sa leve ulica... e nemam pojma 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 jel ovo London... sta je ovo ??? koji grad omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 jel ovo London... sta je ovo ??? koji grad Kоји бре Лондон, да се извиниш Енглезима за увреду! bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 jel ovo London... sta je ovo ??? koji grad Kоји бре Лондон, да се извиниш Енглезима за увреду! bleh izvinjavam se englezima bleh 1414_feel 1414_feel :cheesy: ajde sad prosvetili me molim te s ti gde si?? texas, huston sta je ovo??? omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Ово Звонковo је Чикаго. А ово моје јесте Тексас, али камо среће да је Хјустон. То ти је једна селендра која је изграђена око овог кампуса кога видиш на слици. Шта да ти кажем кад се зове College Station. bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 zvonko a kod tebe 23 sprat treca zgrada sa leve ulica... e nemam pojma Downtown Chicago, али ту нико нормалан не живи то су углавном канцеларије за дебеле банкаре и слично... bleh Ево пар сличица из комшилука, баш би могао да се прошетам са камером мало стварно је феноменално: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 vidi se da je "nova gradnja" bleh bas te briga.. barem ima dosta studentkinja 1414_feel do duse na kom razvojnom nivou su ti americki studenti nisam bas sigurna da ti je super provod 1414_feel omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 1414_feel bleh 1414_feel "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Zvonko, dobar ti komsiluk 1414_feel te kuce jesu osnova njihove ekonomije (jedna od osnova) ali sve mi to malo izgleda vestacki... i nekako tuzno (ovo je moje licno misljenje) mada ne sumlja da ima tu i prednosti bleh omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 jeste oglo i ti si diaspora bleh omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 vidi se da je "nova gradnja" 1414_feel Ма није ствар у старости, него Тексашани имају мало чудну естетику. 1414_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' /> Британски универзитети или Харвард су још старији, па су им опет кампуси прелепи. Овај мој као неки фабрички круг и ту и тамо по нека оазица која личи на Звонков комшилук do duse na kom razvojnom nivou su ti americki studenti nisam bas sigurna da ti je super provod :cheesy: За америчке студете (бар ове овде) си 100% у праву, али срећом, и Бог створи Јужну Америку. bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 ali sve mi to malo izgleda vestacki... i nekako tuzno Идентичан утисак. Не кажем да није лепо, али ако бих некако једном речју требало да опишем мој утисак о Америци, све је ”almost”. То је ваљда зато што смо сви ми одрасли на европској естетици и култури која се мнооого разликује од америчке. Писаћу детаљно моје утиске, добре и лоше ствари и тако даље... Вероватно ћу имати времена да почнем сад за викенд. Лепа тема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Zvonko, dobar ti komsiluk 1414_feel te kuce jesu osnova njihove ekonomije (jedna od osnova) Немој економију да ми дираш... 1414_feel Око тих кућа се направио читав проблем, али то је за другу тему. ali sve mi to malo izgleda vestacki... i nekako tuzno (ovo je moje licno misljenje) mada ne sumlja da ima tu i prednosti bleh Када ходаш около дословно ниси сигуран да ли је фотошоп или те очи варају. Не може слика да дочара како савршено изгледа... Предности су што те одеру ко вола па имаш све услове. :cheesy: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Ево на пример једне сличице из Остина. И лепо је то видети, другачије је, али некако имам утисак да је све ово на некој разгледници или ТВ екрану. Некако осећам као да је све ово далеко од мене, недостижно, док у европским градовима осећам да сам део њих. Мени је хиљаду пута лепши Жељков комшилук него Звонков. А овако некако видим Остин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Ma da.. ja obozavam stare zgrade... tradicionalista.... vidi moj faks... tj tu je sekretarijat i nekoliko sala za predavanje a gradic je isto sladak gradic je super... ima dosta studenata i tri puta vise bicikli nego stanovnika... inace je po biciklistima prvi u nemackoj bleh nisi nista uradio ako nisi bio u minsteru i vozio biciklu 1414_feel p.s ovo je inace minster omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука