Crveni Baron Написано Јул 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Жељко, јеси ли инсталирао нови OS? Ако јеси, какви су утисци? Jesam i meni je OK. Nema tu neke velike razlike , radi bez greske ... doduse i stari je radio super. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Jesam i meni je OK. Nema tu neke velike razlike , radi bez greske ... doduse i stari je radio super. Има испод хаубе. Избацили су 10.6 SDK из Xcode-a, додатно се удаљили од 32 бита и Carbon-a, X11 више није по дифолту инсталиран, већ га третирају као јаву, појави се дијалог који ти каже где да идеш да га инсталираш, компајлер је унапређен итд... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Мени остаје једино да чекам осмицу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Мени остаје једино да чекам осмицу Како су кренули, бојим се да ће следећи update за MacBook Pro бити iOS 7. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Да ли су макови оси напредовали са стварима као што је директ икс зарад играња игри? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Како су кренули, бојим се да ће следећи update за MacBook Pro бити iOS 7. greengrin Ја сам говорио о овоме пошто не користим Mac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Ја сам говорио о овоме пошто не користим Mac. Pa ovo ima Apple na iPadu vec nekoliko godina ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Да ли су макови оси напредовали са стварима као што је директ икс зарад играња игри? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xuhrdQkpIzE&feature=youtube_gdata_player Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 dosta vise sa tim apple novitetima, nazadovanje je u pitanju! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 dosta vise sa tim apple novitetima, nazadovanje je u pitanju! Назадовање у чему тачно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 15-inch: 2.3 GHz Retina display 2.3GHz quad-core Intel Core i7 Turbo Boost up to 3.3GHz 8GB 1600MHz memory 256GB flash storage1 Intel HD Graphics 4000 NVIDIA GeForce GT 650M with 1GB of GDDR5 memory Built-in battery (7 hours)2 Ships: 1-2 weeks Free Shipping $2,199.00 Европске цене су веће, а српске још веће, јер је једини овлашћени дистрибутер за Србију хрватски Apcom. Ово и није скупо за своју конфигурацију. SSD много кошта и овако добар екран. Немогуће је наћи овакву конфигурацију за мању цену ако ти већ треба све што машина нуди. А ако ти не треба, као што не треба већини корисника, ту је MacBook Air за око 1000 долара, или Mac mini за 600. обрни, окрени, прескупи су Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Назадовање у чему тачно? cim pitas znaci da ti nije jasno, a sad da objasnim na brzinu ne ide, otvoricu novu temu na tu temu u citavoj modernoj tehnologiji jedini napredak bi mogao da bude letenje, al nije, jer je po svemu sudeci bilo letenja i vrlo davno, a na koji nacin ne znamo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 30, 2012 Пријави Подели Написано Јул 30, 2012 обрни, окрени, прескупи су Сад сам отишао на Dell-ов сајт и склепао сличну машину. Испало је 1900$ са 128GB SDD-ом и двојезгарним i7. Додај још 128 гига, два језгра и бољи екран, добићеш цену овог Mac Book Pro-a, ако је и не прешишаш. О дизајну да не говорим, Dell машина је пластиканер. Стварно не знам где ви овакве лаптопове налазите за дупло мање паре, као што неки причају... Оно где Apple заиста дере је када хоћеш на пример на ову машину да додаш још 4 гига рама, кад ти треба неки кабл или други додатак итд. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 30, 2012 Пријави Подели Написано Јул 30, 2012 cim pitas znaci da ti nije jasno, a sad da objasnim na brzinu ne ide, otvoricu novu temu na tu temu u citavoj modernoj tehnologiji jedini napredak bi mogao da bude letenje, al nije, jer je po svemu sudeci bilo letenja i vrlo davno, a na koji nacin ne znamo ОК, sorry, нисам знао да имам посла с таквим генијем. Crveni Baron and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука