Милан Меденица :) Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ja nikad nisam mogla da ih jedem haha .mislise..gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> Ovo meni nije potresno, ovo mi je slatko i smešno 0442_feel фора је што неки гадљиви не могу да једу хоботнице, а имамо полу-шаљиву посну тему која се зове тако.https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7241.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Sweet .mislise. Ali ja se ne odricem posle ovoga prasetine smej.gif prstgore 0442_feel t1007 greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука