Teleskop Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Kako se to odnosi na rimokatolike?Isto mislim da je odgovor da ne znamo.S jedne strane,mi priznajemo njihovo krstenje,ali s druge smo ipak u raskolu.To ostavljamo Bogu. Zašto se onda insistira da neko bude pravoslavan? "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Kako se to odnosi na rimokatolike?Isto mislim da je odgovor da ne znamo.S jedne strane,mi priznajemo njihovo krstenje,ali s druge smo ipak u raskolu.To ostavljamo Bogu. Zašto se onda insistira da neko bude pravoslavan? Otkad su rimokatolici=svi ljudi? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Kako se to odnosi na rimokatolike?Isto mislim da je odgovor da ne znamo.S jedne strane,mi priznajemo njihovo krstenje,ali s druge smo ipak u raskolu.To ostavljamo Bogu. Zašto se onda insistira da neko bude pravoslavan? Ovo i mene jako interesuje... Forum je prepun ubedjivanja da je pravoslavlje jedina prava istina itd (zapravo svaka vera na ovom kamicku od zemlje tvrdi identicnu stvar za sebe) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Kako se to odnosi na rimokatolike?Isto mislim da je odgovor da ne znamo.S jedne strane,mi priznajemo njihovo krstenje,ali s druge smo ipak u raskolu.To ostavljamo Bogu. Zašto se onda insistira da neko bude pravoslavan? Niko ne insistira. Svi mi verujemo da smo u pravu. Rimokatolici veruju da su oni itd... A za te razloge moze cela nova tema da se otvori. Ovde na forumu se ta nasa Vera svedoci. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Kako mogu biti spaseni oni koji su ceo život proveli, a da nisu čuli za pravoslavlje? ako postuju "zakon srca" "Jer kad neznabošci, nemajući zakon, sami su sebi zakon; oni dokazuju da je u srcima njihovim napisano ono što je po zakonu, pošto svjedoči savjest njihova, i pošto se misli njihove među sobom optužuju ili opravdavaju" Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Kako mogu biti spaseni oni koji su ceo život proveli, a da nisu čuli za pravoslavlje? ako postuju "zakon srca" "Jer kad neznabošci, nemajući zakon, sami su sebi zakon; oni dokazuju da je u srcima njihovim napisano ono što je po zakonu, pošto svjedoči savjest njihova, i pošto se misli njihove među sobom optužuju ili opravdavaju" Јер Бог не гледа ко је ко. 12. Јер који без закона сагријешише, без закона ће и изгинути; а који под законом сагријешише, по закону ће се осудити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Kako se to odnosi na rimokatolike? oni nisu culi za pravoslavlje? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Kako se to odnosi na rimokatolike?Isto mislim da je odgovor da ne znamo.S jedne strane,mi priznajemo njihovo krstenje,ali s druge smo ipak u raskolu.To ostavljamo Bogu. Zašto se onda insistira da neko bude pravoslavan? Ovo i mene jako interesuje... Forum je prepun ubedjivanja da je pravoslavlje jedina prava istina itd (zapravo svaka vera na ovom kamicku od zemlje tvrdi identicnu stvar za sebe) Па зато што се разликујемо у неким ставовима.Ми смо остали ономе пре растављања,а они су променили свој поглед.У символу вере је стуб наше вере,а разликује се од римокатолика.Сад да би се дошло до поновног спајања морају да се врате "православљу" dada укратко Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Kako mogu biti spaseni oni koji su ceo život proveli, a da nisu čuli za pravoslavlje? ako postuju "zakon srca" "Jer kad neznabošci, nemajući zakon, sami su sebi zakon; oni dokazuju da je u srcima njihovim napisano ono što je po zakonu, pošto svjedoči savjest njihova, i pošto se misli njihove među sobom optužuju ili opravdavaju" Јер Бог не гледа ко је ко. 12. Јер који без закона сагријешише, без закона ће и изгинути; а који под законом сагријешише, по закону ће се осудити. pa cekaj ovo sto si citirao kaze da ce oni koji ne znaju "zakon" biti ubijeni... oni koji znaju zakon, njima ce se suditi... znaci ovim prvima se u startu zna sudbina...? Oni koji ne znaju za boga, bez boga ce biti ubijeni, ne ostavlja se alternativa ikakva? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Kako se to odnosi na rimokatolike?Isto mislim da je odgovor da ne znamo.S jedne strane,mi priznajemo njihovo krstenje,ali s druge smo ipak u raskolu.To ostavljamo Bogu. Zašto se onda insistira da neko bude pravoslavan? Ovo i mene jako interesuje... Forum je prepun ubedjivanja da je pravoslavlje jedina prava istina itd (zapravo svaka vera na ovom kamicku od zemlje tvrdi identicnu stvar za sebe) nismo mi inkvizicija da insistiramo da neko bude pravoslavan "insistirati" dada samo ne mozemo reci da nesto nije Istina kad jeste, dec ol folks Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Kako se to odnosi na rimokatolike?Isto mislim da je odgovor da ne znamo.S jedne strane,mi priznajemo njihovo krstenje,ali s druge smo ipak u raskolu.To ostavljamo Bogu. Zašto se onda insistira da neko bude pravoslavan? Niko ne insistira. Svi mi verujemo da smo u pravu. Rimokatolici veruju da su oni itd... A za te razloge moze cela nova tema da se otvori. Ovde na forumu se ta nasa Vera svedoci. Ako je tako, zašto tako malo ljudi menja svoju veru? Luteran će ostati luteran, a katolik katolik i svi su podjednako ubedjeni da je naš njihova vera prava. "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Malo je arogantana stav "to je istina i kvit" e vidis, posto ti verovatno gledajuci b92, diskaverije, historije, i ostale instrumentalizovane lazovcineNaravno... primetio sam da skoro nikad ne grese i ne prikazuju neistine (a proveravao sam ih ) tako da nemam razloga da verujem da nesto lazu i u vezi sa ovim dada пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Malo je arogantana stav "to je istina i kvit" e vidis, posto ti verovatno gledajuci b92, diskaverije, historije, i ostale instrumentalizovane lazovcineNaravno... primetio sam da skoro nikad ne grese i ne prikazuju neistine (a proveravao sam ih ) tako da nemam razloga da verujem da nesto lazu i u vezi sa ovim dada А јел си приметио некад да не говоре све оно што могу,можда не смеју?И то јеси сигурно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Kako mogu biti spaseni oni koji su ceo život proveli, a da nisu čuli za pravoslavlje? ako postuju "zakon srca" "Jer kad neznabošci, nemajući zakon, sami su sebi zakon; oni dokazuju da je u srcima njihovim napisano ono što je po zakonu, pošto svjedoči savjest njihova, i pošto se misli njihove među sobom optužuju ili opravdavaju" Јер Бог не гледа ко је ко. 12. Јер који без закона сагријешише, без закона ће и изгинути; а који под законом сагријешише, по закону ће се осудити. pa cekaj ovo sto si citirao kaze da ce oni koji ne znaju "zakon" biti ubijeni... oni koji znaju zakon, njima ce se suditi... znaci ovim prvima se u startu zna sudbina...? Oni koji ne znaju za boga, bez boga ce biti ubijeni, ne ostavlja se alternativa ikakva? Zna se "sudbina" onima koji greshe ali nemaju neki zakon, pravilo. Neradi se ovde o tome dali ce izginuti oni koji nemaju zakon, nego se radi o cilj greha, da je on isti i kod bezakonika i kod onih koji postuju zakon, a on kako znamo dovodi do smrti. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Malo je arogantana stav "to je istina i kvit" :bla: e vidis, posto ti verovatno gledajuci b92, diskaverije, historije, i ostale instrumentalizovane lazovcine Naravno... primetio sam da skoro nikad ne grese i ne prikazuju neistine (a proveravao sam ih ) tako da nemam razloga da verujem da nesto lazu i u vezi sa ovim dada ;) 0110_hahaha A jesi li gledao emisiju o "teoriji o istorijskim vanzemaljcima" gde tvrde da su vanzemaljci izgradili piramide i doneli kugu na Zemlju? "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука