Jump to content

Branko Dragaš

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Covek podrzava pravoslavnu organizaciju tako da razumem zasto tako pises.

Ја коментаришем његов економски програм. Шта ме брига за његове религијске подршке.

Да падају паре са неба, онда би то било ок.

dalje, nemas postovanja ni prema kome, i jos uz sve to mislis da si popio svu pamet ovog sveta ili se samo tako ponasas

nemoj da mi pljujes u temi ako nemas pametnija posla u zivotu!

Да јесте немам поштовања према човеку који купује пажњу и покушава да заради лову причајући приче како је потомак немањића. Можда сам ја скрбоман али он је реторичар, сератор и још много тога.

Друга ствар тема је о личности Бранка Драгаша ја сам такву личност искоментарисао. И шта оћеш? Оћеш да ми забраниш да мислим да је сератор?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ti si poludeo, covek koji je u tvojim godinama bio najmladji direktor banke na planeti, i ti si naso njega da kritikujes i njegov plan i program, dal si svestan kolko je taj covek knjiga procitao- tvog osnovnog izvora znanja? neverovatan si respect! :D

jesi li takodje svestan da si mozda izgovorio klevetu i da bi mogao da instant postanes sam sebi advokat? ajde moze, mozes postanes profi ako si u pravu bez da zavrsis fax, ne treba ti diploma, ajde momche da vidimo kolko si spretan, skribomanija je samo teorija, praksa je ono pravo 0102_laugh

uostalom njemu mozes to da kazes i u lice, al onda upri sa treningom ;) mislim kad si se bas tako skoncentrisao na njegovu licnost da je lazov ili prevarant ili slabic, razumes? a mozda imas sesto culo ne znam u to ne zalazim :)

Jurkec daj malo kocnentracije ba! :D

PS: njega sam pratio sta radi jos kad sam isao u osnovnu, znaci to je bilo tad kad si se ti stvarno igrao u pesku ili parkitju ili sta vec juhuuuuuu 1500_baby

Подели на овим сајтовима

ti si poludeo, covek koji je u tvojim godinama bio najmladji direktor banke na planeti, i ti si naso njega da kritikujes i njegov plan i program, dal si svestan kolko je taj covek knjiga procitao- tvog osnovnog izvora znanja? neverovatan si respect! :D

Savrsheno je irelevatno i koliko je knjiga procitao, i sta je bio i sta ja radio.

To se zove argumentum ad hominem, t.j zato sto je reko Branko Dragas koji je to i to da je to dobro - znaci da je to dobro.

Ne znaci.

jesi li takodje svestan da si mozda izgovorio klevetu i da bi mogao da instant postanes sam sebi advokat? ajde moze, mozes postanes profi ako si u pravu bez da zavrsis fax, ne treba ti diploma, ajde momche da vidimo kolko si spretan, skribomanija je samo teorija, praksa je ono pravo 0102_laugh

Nisam izgovorio klevetu jer komentarisem javnu lichnost i ono sto ona prica i kako se predstavlja. Uz to komentarisem politicku lichnost u vezi sa njenim predstavljanjem u javnosti.

uostalom njemu mozes to da kazes i u lice,

Nema potrebe meni ne smeta toliko ono sto on prica koliko je to sto se vi palite na totalno irenevaltnu stvar za ono sto on prica. Sto se vidi po tebi, ti B.D. slushas i pratis rad jer je on od loze nemanjica, i jer je bio direktor banke i jer je ne znam ni ja koliko knjiga procitao.

A ne zato sto mislis da je njegovo misljenje kvalitetno jer si proucio nesto na tu temu.

mislim kad si se bas tako skoncentrisao na njegovu licnost da je lazov ili prevarant ili slabic, razumes?

Nigde nisam rekao da je lazov preverant ili slabic. Ne stavljaj mi reci u usta.

Jurkec daj malo kocnentracije ba! :D

Dyno daj malo razmisli ba! Nekad uzmi uradi istrazivanje.

PS: njega sam pratio sta radi jos kad sam isao u osnovnu, znaci to je bilo tad kad si se ti stvarno igrao u pesku ili parkitju ili sta vec juhuuuuuu 1500_baby

Opet irelevatno.

Подели на овим сајтовима

A evo i zasto mislim da je lose. Prvo premalo para ostavlja vladi da moze da funkcionise kako valja.

Drugo finasiranje vojske, policije i slichnih organizacija hoce da odradi na osnovu bdp.

"uspešna policija traži – policijski budžet – procenat od BDP,"

Drugim recima koliki je bruto drustvenog proizvoda na osnovu toga ce da dobija policija sredstva za borbu protiv kriminala. Sto je no win situacija, siromasna zemlja je poznata po kriminalu a odlika siromasne zemlje je mali BDP sto bi znacilo mala sredstva za policijski budzet - sto je totalno iracionalno.

Sa druge strane bogate zemlje imaju manje stope kriminala, samim tim i veci bdp - u tom sluchaju policija bi dobila vece pare.

Pa eto ti razmisli da li je njegov ekonomski i politicki plan toliko kvaltietan.

Isto vazi i za skolstvo i za zdrastvo. STo bi znacilo ako nam je zemlja manje produktivna to ce manji budzet da dobijaju institucije koje treba da odrzavaju tu zemlju na aparatima i da obezbede produktivnost.

Manji BDP - manje para za sklstvo znaci ako smo siromasni manje sanse za skolovane studente, jer bi bilo manje para za budzetsko studiranje ujedno i manje studenata. Ujedno i manje obrazovanih ujedno i manje sanse da razvijemo bolji BDP kroz obrazovni resrus.

Подели на овим сајтовима

A ne zato sto mislis da je njegovo misljenje kvalitetno jer si proucio nesto na tu temu.

na ovu temu cu ti reci samo jos i to da upravo projektujes svoje lazne misli, apsolutno nisi u pravu. i nisi svestan situacije. to bi bilo to na ovu temu.

sto se tice reci serator i ostalih prideva, to je sve sto mozes u ovoj temi.

ako mislis da je serator bilo bi kulturno i potkrepiti dokazima.

jedini problem koji ja ovde vidim je tvoje neshvatanje icega, niti sto on prica a tako ni sto ja kazem, jer si iskljucio mozak i reagujes automatski negativno prema vecini stvari ovde, non stop se nesto branis napadajuci, ne ide to tako, a niko te ne napada, napadnut si vec od ovih manijaka koji su trenutno jos na vlasti, ali tome dolazi kraj, bices oslobodjen manijaka i imaces lebac jer ide zestoka kriza, sad ako se ne izvucemo onda cemo svi da jedemo zrnevlje... ako ga bude uopste...

316s1tu.jpg

Подели на овим сајтовима

sto se tice reci serator i ostalih prideva, to je sve sto mozes u ovoj temi.

Podkrepiosam ti :

A evo i zasto mislim da je lose. Prvo premalo para ostavlja vladi da moze da funkcionise kako valja.

Drugo finasiranje vojske, policije i slichnih organizacija hoce da odradi na osnovu bdp.

"uspešna policija traži – policijski budžet – procenat od BDP,"

Drugim recima koliki je bruto drustvenog proizvoda na osnovu toga ce da dobija policija sredstva za borbu protiv kriminala. Sto je no win situacija, siromasna zemlja je poznata po kriminalu a odlika siromasne zemlje je mali BDP sto bi znacilo mala sredstva za policijski budzet - sto je totalno iracionalno.

Sa druge strane bogate zemlje imaju manje stope kriminala, samim tim i veci bdp - u tom sluchaju policija bi dobila vece pare.

Pa eto ti razmisli da li je njegov ekonomski i politicki plan toliko kvaltietan.

Isto vazi i za skolstvo i za zdrastvo. STo bi znacilo ako nam je zemlja manje produktivna to ce manji budzet da dobijaju institucije koje treba da odrzavaju tu zemlju na aparatima i da obezbede produktivnost.

Manji BDP - manje para za sklstvo znaci ako smo siromasni manje sanse za skolovane studente, jer bi bilo manje para za budzetsko studiranje ujedno i manje studenata. Ujedno i manje obrazovanih ujedno i manje sanse da razvijemo bolji BDP kroz obrazovni resrus.

Mislim da je to cisto ... hmhmm proseravanje? Prosto je nemoguce da ti policiji odredjujes pare na osnovu toga koliko prosecan gradjanin zaradjuje. Jer se policija ne bavi prosecnim gradjanim vec kriminalcima i policiji treba odredjivati koliko para dobije na osnovu toga koliko veliki problem ima.

jedini problem koji ja ovde vidim je tvoje neshvatanje icega, niti sto on prica a tako ni sto ja kazem, jer si iskljucio mozak i reagujes automatski negativno prema vecini stvari ovde, non stop se nesto branis napadajuci, ne ide to tako, a niko te ne napada, napadnut si vec od ovih manijaka koji su trenutno jos na vlasti

Ako sam ja iskljucio mozak stvarno ne znam sta da kazem sa tebe, kad ami pricas da sam iskljucio mozak sto mislim da je coveku program los jer odredjuje koliko ce policija da dobije para na osnovu toga koliko ja ili ti zaradjujemo a ne na osnovu toga koliko ima posla da radi t.j koliko kriminala da se bori, koliko policajaca treba da plati da to uradi, koliko orpeme, koliko automobila, koliko lisica, pendreka, pistolja, uniforma.

Iskreno komformnije se osecam sa njihovim ekonomskim programom nego sa njegovim. Po njemu bi sto smo siromasniji trebalo manje para da dajemo policiji tu policija ne bi imala nikakvu snagu da se suprostavi kriminalu i bila bi podlozna korupciji.

Ne vidim ko je tu iskljucio mozak, ja koji kriticki posmatram dragasa i ove sa vlasti ili ti koji dragas volis zato sto nije na vlasti ,zato sto je protiv vlasti, zato sto ima neke iste poglede na svet kao i ti i zato sto je iz loze Nemanjaca a ne zato sto ima dobre stvari u njegovom programu bolje od ostalih.

Po mom misljenju ima los program, cak i losiji od ostalih. A naveo sam ti neke priemre kontradikcija koje vidim u njegovom programu.

Stvarno mi se ne trosi vise vremena na pricu o tome, over and out.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

svaka cast i hvala ti na razumevanju :D

Подели на овим сајтовима

Ја коментаришем његов економски програм. Шта ме брига за његове религијске подршке.

Да падају паре са неба, онда би то било ок.

Njegov ekonomski program i cela njegova prica je realna i istinita.To sto je istina gorka,i sto nam ne maze oci laznim obecanjima i bajkama o lepsoj buducnosti u EU,vec kaze da se na pocetku moraju primeniti malo zesce mere i govori da mora da se radi da bi se prezivelo.Prblem je to sto smo navikli da po ceo dan slusamo meke pricice o visokom standardu(naravno u budcnosti) koje nas sve vise uljujkuju u neki izmisljeni svet.

Brakno Dragas je kao covek koji sanjaca koji spava go na grani koja se polako lomi,i sanja kako zivi kao bogatas u raskosnom dvorcu,izudara po obrazima i kaze mu probudi se covece zar ne vidis da propadas,a ovaj mu kaze pusti me bre jos malo pa cu ziveti u dvorcu. :)

snapback.pngignjat, on January 17 2012 - 11:25, said:

dalje, nemas postovanja ni prema kome, i jos uz sve to mislis da si popio svu pamet ovog sveta ili se samo tako ponasas

nemoj da mi pljujes u temi ako nemas pametnija posla u zivotu!

Да јесте немам поштовања према човеку који купује пажњу и покушава да заради лову причајући приче како је потомак немањића. Можда сам ја скрбоман али он је реторичар, сератор и још много тога.

Друга ствар тема је о личности Бранка Драгаша ја сам такву личност искоментарисао. И шта оћеш? Оћеш да ми забраниш да мислим да је сератор?

Ovo si odgovori Dyni a ne meni,jer je On to napisao.

Подели на овим сајтовима

Njegov ekonomski program i cela njegova prica je realna i istinita.To sto je istina gorka,i sto nam ne maze oci laznim obecanjima i bajkama o lepsoj buducnosti u EU,vec kaze da se na pocetku moraju primeniti malo zesce mere i govori da mora da se radi da bi se prezivelo.Prblem je to sto smo navikli da po ceo dan slusamo meke pricice o visokom standardu(naravno u budcnosti) koje nas sve vise uljujkuju u neki izmisljeni svet.

I koje su to zesce mere? Jel si pogledao ti uopste njegove "mere"

Jel shvatas ti sta znaci kad acovek kaze Policija ce dobijati budzet u odnosu na BDP

Jel znash sta je bdp?

Ako ne znash BDP je bruto drustvenog proizvoda ukratko koliko prosecan pojedinac zaradjuje. Dakle odokativno sam ti objasnio ne precizno.

I na osnovu toga da odredjujemo koliko ce policijski budzet biti.

Ovo si odgovori Dyni a ne meni,jer je On to napisao.

Sori be kopirao sam citate :)

Подели на овим сајтовима

Koliku platu dobija policajac sada a koliku ce imati kada se primene brankove mere ?

Pod budzetom za policiju se ne gledaju samo plate za policajce vec: Oprema, kolicina policajaca, administracija etc...

To mozda tebi deluje ok jer ti mislis ok pa posteno je da policajac dobija platu koliko i ostali gradjani al istvarno nema veze sa time koliku ce platu on da ima.

Vec koliko ce sredstava imati policija da se bori protiv kriminala - ako je siromasniji narod imace manje sredstva sto je nelogichno je medju siromasnijem narodu kriminal veci.

Kapiras?

Ima josh stvari u njegovoj "ekonomiji" koje mi se ne svidjaju to je jedna od tih.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...