Jump to content

Branko Dragaš

Оцени ову тему

Препоручена порука

posteno brate! :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

propaganda je samo krhka i slaba maska lazi koja se dezintegrise kad se ljudi udruze u Istini, a sta je Istina nego Dobrotoljublje

Dveri su samo obicni ljudi kao i svi mi, a ne smeju da se nazivaju dzabe tako kako se nazivaju- to da bude svima jasno, nemamo vise opcija, moramo se udruziti svi!

fblts7.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

propaganda je samo krhka i slaba maska lazi koja se dezintegrise kad se ljudi udruze u Istini, a sta je Istina nego Dobrotoljublje

Dveri su samo obicni ljudi kao i svi mi, a ne smeju da se nazivaju dzabe tako kako se nazivaju- to da bude svima jasno, nemamo vise opcija, moramo se udruziti svi

U redu je to.Problem je sto su Dveri postale uticajna organizacija i ovi "evropejci" da bi ih se otarasili pocinju da ih satanizuju tako sto ih uporedjuju sa klerofasistickim organizacijama i na sve moguce nacine se trude da ih omalovaze i ocrne kod vecine gradjana.

Ali narodu je vise prekipelo i zeli promene.Zeli da se usposatavi neki red i da ima neku sigurnost.

Подели на овим сајтовима

nema reda nema sigurnosti sve dok se narod ne pita, sve ostalo je prevara i laz

Dragas je iz loze Nemanjica

http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=7456:poreklo-porodice-dragas&catid=190:poreklo

mi se pitamo

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

blokada medija

Подели на овим сајтовима

Никако Дверјани у РС да крену озбиљно...

Polako samo pocece i kod njih.Ovo ludilo ne moze vise da se izdrzi.

Ako Dveri ne krenu sto pre ima svasta da bude.Gledam u mom mestu plakate nekog Pokreta seljaka i radnika.Plakat je crvene boje a slova zute;nesto nam je to poznata kolor kombinacija.Ljudi,pogotovu stariji se primaju na te gluposti i veruju u komunizam kao jedino resenje.

Dveri su ipak barem za mene jedina ozbiljna politicka organizacija.Imaju mocnog finansijera Dragasa coveka koji je bez obzira na bogatstvo ostao patriota i iskren covek.

Videcemo sta ce biti.Neka nam je Bog u pomoc.

Подели на овим сајтовима

Dragas je legenda.Daj Boze da svojim sredstvima uspe da pomogne nasem narodu da se izvuce iz ovog ludila.

Samo bi nas zakopao u jos dublji bunar.

Dragas je iz loze Nemanjica

I kad ti ovako izjave tachno treba da znash koju ti pricu prosipaju.

Tuzno je samo to sto neki u ovo poveruju.

Prave ljudi sebi reklamu, prosipaju price narodu - dobro je to za biznis.

Isto ko onaj advokat sto je preso kao iz ds-a u naprednjake.

Covek branio najgore kriminalce, kad mu u ds nisu dali da napreduje, on se okrenuo tomi reko ja cu sad kod tebe malo ti da mi das da napredujem a ce da bude kao DS ne valja ti si bolji iskrneniji ja sam kao bio u oba.

Prosto jadno koliko ljudi nasedne na to.

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ako ces iskreno jadna je tvoja skribomanija

dalje, nemas postovanja ni prema kome, i jos uz sve to mislis da si popio svu pamet ovog sveta ili se samo tako ponasas

nemoj da mi pljujes u temi ako nemas pametnija posla u zivotu!

molim moderatore da obrisu ova dva posta

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...