Гости Guest Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Пута је шмекер... :star: :cheesy:Јес вала, вазда... 1314_womens хехехе исти смајлић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 I Bush je bio pilot. Добро и за њега и за друге да није скорије демонстрирао своје "летачке способности" - вероватно би се онако пијан и блесав закуцао у Белу кућу, па би то прогласили за нови 911 - и ко зна које би државе трећег света овог пута биле "криве"? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Писала сам већ поодавно о овоме...Ово су предводници бајкера - клуб "Ноћни вукови" и главни - мислим да се "Хирург" зове. Путовали су пре Патријархове посете Украјини прошле године. Са њима је ишао и ђакон Курајев, а путовали су под благословом Патријарха...Ове године су такпђе ишли. У време раскола, то је било јако значајно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Писала сам већ поодавно о овоме...Ово су предводници бајкера - клуб "Ноћни вукови" и главни - мислим да се "Хирург" зове. Путовали су пре Патријархове посете Украјини прошле године. Са њима је ишао и ђакон Курајев, а путовали су под благословом Патријарха...Ове године су такпђе ишли. У време раскола, то је било јако значајно. Мислим да су и код нас прошле године бајкери ваљда добили благослов високопреосвештеног митрополита Амфилохија, када су по Србији ишли cross-country. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Писала сам већ поодавно о овоме...Ово су предводници бајкера - клуб "Ноћни вукови" и главни - мислим да се "Хирург" зове. Путовали су пре Патријархове посете Украјини прошле године. Са њима је ишао и ђакон Курајев, а путовали су под благословом Патријарха...Ове године су такпђе ишли. У време раскола, то је било јако значајно. Мислим да су и код нас прошле године бајкери ваљда добили благослов високопреосвештеног митрополита Амфилохија, када су по Србији ишли cross-country. То је истина...више не знам где ли сам писала о њима. Могуће да је у Украјинској хронологији. Бајкери су такође чували Храм пророка Данила, после убиства оца Сисојева. На овом путу о коме сам писала, отпуно су слушали оца Курајева... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Замислите Мирка Цветковића како све ово ради. Одмах ми пада на памет онај клип са нафором у Саборној Цркви klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Писала сам већ поодавно о овоме...Ово су предводници бајкера - клуб "Ноћни вукови" и главни - мислим да се "Хирург" зове. Путовали су пре Патријархове посете Украјини прошле године. Са њима је ишао и ђакон Курајев, а путовали су под благословом Патријарха...Ове године су такпђе ишли. У време раскола, то је било јако значајно. Мислим да су и код нас прошле године бајкери ваљда добили благослов високопреосвештеног митрополита Амфилохија, када су по Србији ишли cross-country. То је истина...више не знам где ли сам писала о њима. Могуће да је у Украјинској хронологији. Бајкери су такође чували Храм пророка Данила, после убиства оца Сисојева. На овом путу о коме сам писала, отпуно су слушали оца Курајева... Надам се да ће и у нашој Цркви неко да схвати колико је важан мисионарски искорак ка неформалним и екстремним групама младих (и старијих) код нас. Свјатејши патријарх Павле је својевремено примио људе из организације Фамилија српских навијача, али се код нас то не ради ни приближно колико треба. А Руси, по обичају, раде на дуге стазе, плански и са циљем. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим - као овчице. Двострука корист. Причаћемо о овоме наредних дана. Они су били невероватна подршка прошлогодишњој посети Патријарха Украјини, у најнестабилније време. Колико се сећам, они су стигли пре Патријарха. Никаквих инцидената није било. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим - као овчице. Двострука корист. klapklap Причаћемо о овоме наредних дана. Они су били невероватна подршка прошлогодишњој посети Патријарха Украјини, у најнестабилније време. Колико се сећам, они су стигли пре Патријарха. Никаквих инцидената није било. Слажем се. Тако то раде озбиљне државе - у симфонији с њиховом Црквом. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим - као овчице. Двострука корист. smej.gif Причаћемо о овоме наредних дана. Они су били невероватна подршка прошлогодишњој посети Патријарха Украјини, у најнестабилније време. Колико се сећам, они су стигли пре Патријарха. Никаквих инцидената није било. Слажем се. Тако то раде озбиљне државе - у симфонији с њиховом Црквом. smej.gif Neozbiljne* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим - као овчице. Двострука корист. smej.gif Причаћемо о овоме наредних дана. Они су били невероватна подршка прошлогодишњој посети Патријарха Украјини, у најнестабилније време. Колико се сећам, они су стигли пре Патријарха. Никаквих инцидената није било. Слажем се. Тако то раде озбиљне државе - у симфонији с њиховом Црквом. smej.gif Neozbiljne* Знаш како, друже Дарко, гледано из твог угла то нам дође комплимент smej.gif Али, не брини, православци не убијају атеисте - ми смо се кроз историју углавном задовољавали да вас стављамо у социјално инфериоран положај - што је ни мање ни више од онога што би доследно атеистички-либерална држава учинила с верницима. smej.gif smej.gif Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим - као овчице. Двострука корист. smej.gif Причаћемо о овоме наредних дана. Они су били невероватна подршка прошлогодишњој посети Патријарха Украјини, у најнестабилније време. Колико се сећам, они су стигли пре Патријарха. Никаквих инцидената није било. Слажем се. Тако то раде озбиљне државе - у симфонији с њиховом Црквом. smej.gif Neozbiljne* Знаш како, друже Дарко, гледано из твог угла то нам дође комплимент smej.gif Али, не брини, православци не убијају атеисте - ми смо се кроз историју углавном задовољавали да вас стављамо у социјално инфериоран положај - што је ни мање ни више од онога што би доследно атеистички-либерална држава учинила с верницима. smej.gif smej.gif Šta znači to sa komplimentom? Ja baš ne kapiram vaš humor. Pa jesmo bili ugnjetavani ali pošto vi tako insistirate da imate venac mučeništva, ne bih mogao da vam uskratim tu satisfakciju. Tako da eto. Džordž Buš je rekao da ateiste ne treba ni smatrati građanima. To je liberalno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 I Bush je bio pilot. Добро и за њега и за друге да није скорије демонстрирао своје "летачке способности" - вероватно би се онако пијан и блесав закуцао у Белу кућу, па би то прогласили за нови 911 - и ко зна које би државе трећег света овог пута биле "криве"? smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 I Bush je bio pilot. Добро и за њега и за друге да није скорије демонстрирао своје "летачке способности" - вероватно би се онако пијан и блесав закуцао у Белу кућу, па би то прогласили за нови 911 - и ко зна које би државе трећег света овог пута биле "криве"? smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif LoL, ko zna kakav bi rat izbio da su zgrade bile tamo gde je Putin leteo. Samo je leteo iznad livada, reka i... šuma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука