Jump to content

Владимир Владимирович Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

I Bush je bio pilot.

Добро и за њега и за друге да није скорије демонстрирао своје "летачке способности" - вероватно би се онако пијан и блесав закуцао у Белу кућу, па би то прогласили за нови 911 - и ко зна које би државе трећег света овог пута биле "криве"?

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости

Писала сам већ поодавно о овоме...Ово су предводници бајкера - клуб "Ноћни вукови" и главни - мислим да се "Хирург" зове. Путовали су пре Патријархове посете Украјини прошле године. Са њима је ишао и ђакон Курајев, а путовали су под благословом Патријарха...Ове године су такпђе ишли. У време раскола, то је било јако значајно.

Подели на овим сајтовима

Писала сам већ поодавно о овоме...Ово су предводници бајкера - клуб "Ноћни вукови" и главни - мислим да се "Хирург" зове. Путовали су пре Патријархове посете Украјини прошле године. Са њима је ишао и ђакон Курајев, а путовали су под благословом Патријарха...Ове године су такпђе ишли. У време раскола, то је било јако значајно.

Мислим да су и код нас прошле године бајкери ваљда добили благослов високопреосвештеног митрополита Амфилохија, када су по Србији ишли cross-country.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мислим да су и код нас прошле године бајкери ваљда добили благослов високопреосвештеног митрополита Амфилохија, када су по Србији ишли cross-country.

То је истина...више не знам где ли сам писала о њима. Могуће да је у Украјинској хронологији. Бајкери су такође чували Храм пророка Данила, после убиства оца Сисојева. На овом путу о коме сам писала, отпуно су слушали оца Курајева...

Подели на овим сајтовима

То је истина...више не знам где ли сам писала о њима. Могуће да је у Украјинској хронологији. Бајкери су такође чували Храм пророка Данила, после убиства оца Сисојева. На овом путу о коме сам писала, отпуно су слушали оца Курајева...

Надам се да ће и у нашој Цркви неко да схвати колико је важан мисионарски искорак ка неформалним и екстремним групама младих (и старијих) код нас. Свјатејши патријарх Павле је својевремено примио људе из организације Фамилија српских навијача, али се код нас то не ради ни приближно колико треба. А Руси, по обичају, раде на дуге стазе, плански и са циљем.  :drugarstvo:

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим  - као овчице. Двострука корист.  :drugarstvo:

Причаћемо о овоме наредних дана. Они су били невероватна подршка прошлогодишњој посети Патријарха Украјини, у најнестабилније време. Колико се сећам, они су стигли пре Патријарха. Никаквих инцидената није било.

Подели на овим сајтовима

Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим  - као овчице. Двострука корист.  klapklap

Причаћемо о овоме наредних дана. Они су били невероватна подршка прошлогодишњој посети Патријарха Украјини, у најнестабилније време. Колико се сећам, они су стигли пре Патријарха. Никаквих инцидената није било.

Слажем се. Тако то раде озбиљне државе - у симфонији с њиховом Црквом.  :drugarstvo:

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим  - као овчице. Двострука корист.  smej.gif

Слажем се. Тако то раде озбиљне државе - у симфонији с њиховом Црквом.  smej.gif

Neozbiljne*

Подели на овим сајтовима

Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим  - као овчице. Двострука корист.  smej.gif

Слажем се. Тако то раде озбиљне државе - у симфонији с њиховом Црквом.  smej.gif

Neozbiljne*

Знаш како, друже Дарко, гледано из твог угла то нам дође комплимент  smej.gif

Али, не брини, православци не убијају атеисте - ми смо се кроз историју углавном задовољавали да вас стављамо у социјално инфериоран положај - што је ни мање ни више од онога што би доследно атеистички-либерална држава учинила с верницима.  smej.gif smej.gif

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

Neozbiljne*

Знаш како, друже Дарко, гледано из твог угла то нам дође комплимент  smej.gif

Али, не брини, православци не убијају атеисте - ми смо се кроз историју углавном задовољавали да вас стављамо у социјално инфериоран положај - што је ни мање ни више од онога што би доследно атеистички-либерална држава учинила с верницима.  smej.gif smej.gif

Šta znači to sa komplimentom? Ja baš ne kapiram vaš humor.

Pa jesmo bili ugnjetavani ali pošto vi tako insistirate da imate venac mučeništva, ne bih mogao da vam uskratim tu satisfakciju. Tako da eto.

Džordž Buš je rekao da ateiste ne treba ni smatrati građanima. To je liberalno!

Подели на овим сајтовима

I Bush je bio pilot.

Добро и за њега и за друге да није скорије демонстрирао своје "летачке способности" - вероватно би се онако пијан и блесав закуцао у Белу кућу, па би то прогласили за нови 911 - и ко зна које би државе трећег света овог пута биле "криве"?

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif
Подели на овим сајтовима

I Bush je bio pilot.

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

LoL, ko zna kakav bi rat izbio da su zgrade bile tamo gde je Putin leteo.

Samo je leteo iznad livada, reka i... šuma.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...