Jump to content

Владимир Владимирович Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

I Bush je bio pilot.

Добро и за њега и за друге да није скорије демонстрирао своје "летачке способности" - вероватно би се онако пијан и блесав закуцао у Белу кућу, па би то прогласили за нови 911 - и ко зна које би државе трећег света овог пута биле "криве"?

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

LoL, ko zna kakav bi rat izbio da su zgrade bile tamo gde je Putin leteo.

Samo je leteo iznad livada, reka i... šuma.

Даре, посетиће те агент Смит  smej.gif smej.gif smej.gif

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим  - као овчице. Двострука корист.  smej.gif

Причаћемо о овоме наредних дана. Они су били невероватна подршка прошлогодишњој посети Патријарха Украјини, у најнестабилније време. Колико се сећам, они су стигли пре Патријарха. Никаквих инцидената није било.

Слажем се. Тако то раде озбиљне државе - у симфонији с њиховом Црквом.  smej.gif

Neozbiljne*

Знаш како, друже Дарко, гледано из твог угла то нам дође комплимент  smej.gif

Али, не брини, православци не убијају атеисте - ми смо се кроз историју углавном задовољавали да вас стављамо у социјално инфериоран положај - што је ни мање ни више од онога што би доследно атеистички-либерална држава учинила с верницима.  smej.gif smej.gif

Šta znači to sa komplimentom? Ja baš ne kapiram vaš humor.

Pa jesmo bili ugnjetavani ali pošto vi tako insistirate da imate venac mučeništva, ne bih mogao da vam uskratim tu satisfakciju. Tako da eto.

Džordž Buš je rekao da ateiste ne treba ni smatrati građanima. To je liberalno!

Чек` бре братац, па ја сад не капирам - јел` волеш ти ујка Сема (пардон Џорџа  smej.gif) или не волеш?

А то да је републиканац либералан може да стоји само гледе економије  smej.gif smej.gif

Шалим се ја мало - није то чудан хумор "верника" (већина "верника" га, на жалост ни нема  smej.gif smej.gif smej.gif), него, рекао бих, дупла разлика у годинама...  smej.gif smej.gif

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Мени су стварно били невероватни снимци како следе за оцем Курајевим  - као овчице. Двострука корист.  :)

Причаћемо о овоме наредних дана. Они су били невероватна подршка прошлогодишњој посети Патријарха Украјини, у најнестабилније време. Колико се сећам, они су стигли пре Патријарха. Никаквих инцидената није било.

Слажем се. Тако то раде озбиљне државе - у симфонији с њиховом Црквом.  bendoff

Neozbiljne*

Знаш како, друже Дарко, гледано из твог угла то нам дође комплимент  :drugarstvo:

Али, не брини, православци не убијају атеисте - ми смо се кроз историју углавном задовољавали да вас стављамо у социјално инфериоран положај - што је ни мање ни више од онога што би доследно атеистички-либерална држава учинила с верницима.  :bla: 0205_whistling

Šta znači to sa komplimentom? Ja baš ne kapiram vaš humor.

Pa jesmo bili ugnjetavani ali pošto vi tako insistirate da imate venac mučeništva, ne bih mogao da vam uskratim tu satisfakciju. Tako da eto.

Džordž Buš je rekao da ateiste ne treba ni smatrati građanima. To je liberalno!

Чек` бре братац, па ја сад не капирам - јел` волеш ти ујка Сема (пардон Џорџа  greengrin) или не волеш?

А то да је републиканац либералан може да стоји само гледе економије  8086.gif bleh

Шалим се ја мало - није то чудан хумор "верника" (већина "верника" га, на жалост ни нема  molimoli winter crvenilo), него, рекао бих, дупла разлика у годинама...  stadaradim :drugarstvo:

Većina vernika nema humor? Ja to nisam znao?

Pa to je razlog zašto sam ateista. Pogledaj Pat Condella - odLOLočaćeš svu religiju iz glave!

Ne volem to što ljudi rade sa svim tim (Uncle Sam) ali originalna ideja je sjajna.

Volim ono za šta je Amerika originalno stajala. Sada je to gadno.

Ceo svet mrzi Ameriku. Ali to su samo ljudi koji je vode koji iz ovog ili onog interesa rade stvari...

Подели на овим сајтовима

Većina vernika nema humor? Ja to nisam znao?

Pa to je razlog zašto sam ateista. Pogledaj Pat Condella - odLOLočaćeš svu religiju iz glave!

Ne volem to što ljudi rade sa svim tim (Uncle Sam) ali originalna ideja je sjajna.

Volim ono za šta je Amerika originalno stajala. Sada je to gadno.

Ceo svet mrzi Ameriku. Ali to su samo ljudi koji je vode koji iz ovog ili onog interesa rade stvari...

Већина које ја познајем. Чак мислим да имамо и заједничке познанике, који сматрају да је смех "грешан" (или су тако мислили у неким периодима живота).

Гледао сам и Пета и Били Махера и умро сам од смеја  mense0198626478946378946

Али, исувише сам ретроградан да ми промене мишљење. Прозивање религије на западу је већ одавно постало прозивање идиотизма и/или фанатизма. Има тога и овде, али, можда си приметио да нисмо баш сви такви (идиоти или фанатици).

А колико знам, оригинално је Америка стајала за идеју "Божија земља за божији народ." Сва права и слободе у Декларацији, односила су се, пре и изнад свега на беле протестанте англосаксонског порекла (тзв. W.A.S.P) - и гле чуда, они и даље владају тамо. У међувремену, успели су да истребе домороце, на једвите јаде ослободили црне робове (мада и даље веђину афро-американаца држе у положају сличном ропству - свугде осим можда у серијама и филмовима  0205_whistling). САД су на настанку биле идеолошка смеса разних псеудохришћанских јереси и езотеријско-херметичких друштава - и то није теорија завере, сви символи су им у том кључу - па и политика. Ако је то дакле форма "атеизма" и "либерализма" коју сматраш за "узорну," мислим да грешиш  8086.gif

Једноставно, империје МОРАЈУ да имају религију - то им је идеолошко гориво. И наравно, управо империје највише и злоупотребљавају религију - али, то је реалност света у коме живимо.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

Андреј - нађох једну од вести о којима сам причала

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1232.msg19555.html#msg19555

Хвала Оља, екстра је вест  :drugarstvo: 8086.gif 0205_whistling :drugarstvo: mense0198626478946378946

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

Замислите Мирка Цветковића како све ово ради. Одмах ми пада на памет онај клип са нафором у Саборној Цркви  smej.gif smej.gif smej.gif

gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

А колико знам, оригинално је Америка стајала за идеју "Божија земља за божији народ." Сва права и слободе у Декларацији, односила су се, пре и изнад свега на беле протестанте англосаксонског порекла (тзв. W.A.S.P) - и гле чуда, они и даље владају тамо.

тај фазон, једва су успели да се ослободе тек 2005. године најгорег облика белог протестантизма - Кју Клукс Клана.

сем тога што су и даље прилично на(р)цисоидни.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

Владимир Путин: брига за рејтинг омета посао

30.08.2010.

Питање ко ће постати председник Русије 2012. године занима Владимира Путина, али не толико да се на то фиксира. Ово је премијер рекао у интервјуу издању Комерсант, возећи се за воланом руског аутомобила Лада Калина по Далеком Истоку земље.

Доносећи одлуку, треба се руководити интересима посла, а не мислити да то како ће се то одразити на твој рејтинг, уверен је Владимир Путин. Зато на показатеље своје популарности у народу не обраћа пажњу. И не мисли за сада ко ће се кандидовати на дужност председника 2012. године - он или Медведев или обојица. Доћи ће време и они ће сести на миру да размотре то питање. У сваком случају и данас, и после 2012. године руководилац земље мора много да ради. По мишљењу Путина, актуални политички и економски модел Русије је прелазан. И како он буде постајао зрелији, биће потребни нови начини политичког регулисања.

Биће потребно много снаге и времена за стварање делотворног демократског политичког система у Русији, саматра председник фонда Политика Вјачеслав Никонов.

Подсећам, Русија није имала демократске традиције све до 1991. године. И за земљу са 20-годишњом историјом демократије, Русија је веома напредовала. Колико времена ће одузети период успостављање нове руске државности, тешко је рећи. Негде траје неколико генерација, негде се дешава у року од неколико деценија. Сигуран сам да ће Русија имати свој модел државности који неће бити нечија копија.

Главне принципе нове руске државности Владимир Путин види у хармонији између грађанског друштва и власти и у балансу односа унутар власти.

У целини, ова идеја није нова. Држава треба да тежи да сваки ниво власти буде сам себи довољан и има сопствену компетенцију. Али до тога још треба да се стигне, каже директор Међународног института за политичку експертизу Јевгениј Минченко.

Теорија поделе власти је универзална. Она може и треба да ради свуда. Али у Русији она данас не ради. Шта више, очигледан је покушај успостављања контроле од стране извршне власти над локалном самоуправом. Ипак власт реагује на протесте становништва, на протесте грађанског друштва. При томе ово је започело за време председника Дмитрија Медведева. У своје време, уступајући јавности, Владимир Путин је променио машруту нафтовода у Кину, померивши цевовод даље од Бајкала. И у последње време протести становништва утичу на дејства власти, као што је било у случају укидања закона о увећању саобраћајног пореза, одлуке да се обустави сеча Химкинске шуме.

Између осталог, одговарајући на питање о односу према опозиији, премијер је подвукао: главно је да се протестне акције не претворе у провокације. Ако се опоненти актуалне власти залажу за правну државу, онда нека буду љубазни сами да поштују актуално законодавство. У савременом свету представити своје мишљење другима врло је једноставно: позови новинаре, изложи критику - и уз помоћ телевизије и Интернета тебе ће сви чути. Власт је спремна на уступке. Али не треба је провоцирати.

Извор: Глас Русије

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Гости

Путин возио формулу

Није лоше за први пут, рекао је премијер Русије Владимир Путин када је изашао из болида Формуле један, којим је претходно јурио брзином од 240 километара на час. Путин је провозао болид Реноа у склопу популаризације Формуле један у Русији, која ће од 2014. године бити домаћин једне од трка овог такмичења.

Возио је борбени авион, предводио је колону руских бајкера на моћном Харли-Дејвидсону, ишао је на лов у Сибир, а најновију паузу у државничким пословима, премијер Русије Владимир Путин прекратио је вожњом болида Формуле један.

На празном путу у близини Санкт Петерсбурга, руски премиијер је у жутом болиду Реноа возио брзином од 240 километара на час.

Цела вожња је преншена на руској државној телевизији, а по завршетку вожње уз осмех је прокоментарисао: "Није лоше за први пут".

Циљ вожње био је да се овај спорт популаризује у Русији, а руски премијер је прошлог месеца потписао уговор са шефом Формуле један Бернијем Еклстоном о довођењу такмичења у Русију од 2014. године.

недеља, 07. нов 2010

Подели на овим сајтовима

• Гости

Пред вожњу премијер је прошао обавезну инструктажу. Стручњаци тима су говорили о специфичним принципима рада возила, особености управљања и сепцифици вожње. Премијер је имао са чим да пореди, пошто он редовно тестира не само путничке аутомобиле (Волгу, Ладу Калину), већ и мотоцикле, па чак и авионе. Међу последњима је ловац Су-27, протипоражни авион амфибија Бе-200. Пред вожњу болида Путин, који вози ауто скоро 40 година и започео је совјетским аутомобилом Запорожец са најмањом литражом, изнео је своје утиске.

Ауто је некако узак. Чак и у Запорожцу имао сам више места. :bla:

Ипак то није омело премијера да развије брзину од 240 километара. А права брзина Фромуле-1 моћи ће да се развије већ за 4 године на новој траси, која ће се појавити у Олимпијском парку у Имеретинској долини у Сочију. То ће бити прва траса тркачке серије у Русији. Средином октобра представници Краснодарског краја потписали су споразум са власником тркачке серије Бернијем Еклстоном о одржавању трка на новој траси. Сада ће Русија добити право да одржава трке од 2014. до 2020. године, а затим ће уговор моћи да се продужи на још 5 година.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...