Jump to content

Владимир Владимирович Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jako lep tekst, verovatno ste i vi njegov poštovalac ili oponent, kod njega nema izme?u.

?? ??????? ????? ????? ????????  ???? ??????? ?? ?????? ?????? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ?????? ?? ????????

??????? ?? ???? ????? ?? ?????? ??????? ?? ???? ???. ?? ??? ?? ?? ?????? ???? ?? ??? ?? ???? ??????.

???? ???? ???? ?????. ??? ?? ?? ???? ???? ??? ?? ????????? ????? ?? ?? ? ???? ???? ?? ??? ???? ?? ???????

???????? ???????..

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Jako lep tekst, verovatno ste i vi njegov poštovalac ili oponent, kod njega nema izme?u.

????? ?? ??????? ????? ?? ??? ????...

???? ???? ???? ?? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ???????????...

Подели на овим сајтовима

?? ??????? ????? ????? ????????  ???? ??????? ?? ?????? ?????? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ?????? ?? ????????

??????? ?? ???? ????? ?? ?????? ??????? ?? ???? ???. ?? ??? ?? ?? ?????? ???? ?? ??? ?? ???? ??????.

???? ???? ???? ?????. ??? ?? ?? ???? ???? ??? ?? ????????? ????? ?? ?? ? ???? ???? ?? ??? ???? ?? ???????

???????? ???????..

?????????? ???????? ???? ?????. ??? ??? ????? ???? ?????????, ???? ?? ??????, ???? ???????

ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА!

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

????? ?? ??????? ????? ?? ??? ????...

???? ???? ???? ?? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ???????????...

Постављена слика

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

???????? ???????..

?????????? ???????? ???? ?????. ??? ??? ????? ???? ?????????, ???? ?? ??????, ???? ???????

????? ???? ?????? ?? ?????? , ????????.

Подели на овим сајтовима

Svakakva mišljenja o Putinu sam ?ula, al da je mek to nikada. ?ovek je izuzetno inteligentan. Sve ima svoje vreme. Baš je kako treba.

?? ?? ??????? ????? ?? ?? ??????? ?? ??????

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Постављена слика

pivo

Постављена слика

Ruski premijer uživa u avanturama u divljini

Putin na odmoru u Sibiru

05.08.2009.

Dok većina političara voli da slobodno vreme provodi uživajući na jahtama ili u luksuznim letovalištima, premijer Rusije,Vladimir Putin više voli avanturu u divljini Sibira, prenosi Dejli mejl.

Vladimir Putin je uslikan bez majice dok je jahao konja po sunčanom danu.

Uvek aktivni Putin je iskoristio odmor da bi uživao u sibirskoj prirodi.

Pedesetšestogodišnji premijer je bez problema plivao i ronio u hladnoj vodi jezera. On je lomio grane preko kolena kako bi pravio logorsku vatru i velikodušno poklonio svoj sat jednom dečaku u blizini grada Kizila.

Putin se takođe podmornicom spustio do dna Bajkalskog jezera, najdubljeg jezera na svetu.

Ruski premijer je iskoristio vreme i da pomogne naučnicima koji proučavaju beluga kitove, tako što im je asistirao pri postavljanju radio-transmitere kako bi pratili njihovo kretanje.

Ali i pored svih aktivnosti Putin je pronalazio vreme da se opusti i prepusti razmišljanjima, dok je bio udobno smešten među granama drveta.

Putinov odmor je bio toliko ispunjen akcijom da su ga novinari pitali i da li namerava da poseti Međunarodnu svenirsku stanicu.

"Na Zemlji ima još mnogo posla, za sada ne razmišljam o svemiru", izjavio je premijer za rusku novinsku agenciju RIA Novosti.

Ruski premijer je pre dve godine već fotografisan bez majice, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Putin je izgleda uvek spreman na avanturu, jer je između ostalog plovio vojnim podmornicama i bio kopilot u borbenom avionom. Ruski premijer je i majstor džudoa i izdao je DVD sa lekcijama ove borilačke veštine.

http://www.blic.rs/svet.php?id=104862

Подели на овим сајтовима

?? ?????????? ????? ? ???? ?????????? ?????? ???????. ?? ???? ??????, ?????? ?? ?????????? ???? ????? ????? ?????????? ??????? ????????, ???????????? ? ???????. ??? ?? ????? ?? ???????? ?????? ???? ? ?? ????? ??????? ????? ??????. ????? ?? ??????? ? ?? ????? ?? ??????????? ???? ????? ?????. ??????? ?? ???? ??????????. ????? ??? ????? ???? ???????? ?? ????????. ?????, ??? ??????? ????????? ?? ???? ??????????, ??? ???? ?? ??????? ???????. ???, ??????????? ?? ?????? ??????? ?? ?????????? ???? ? ????? ?? ??????????? ?? ??? ?????. ????? ?? ??? ??? ????? ????? ?? ?????? ?? ?? ?? ?? ?????? ??? ???? ????. ?????!

???????, ????????? ???? ??? ?? ?? ????????? ?? ?? ????????? ?????? ?? ????? ????????? ????????? ?? ?????? ??????? ?? ?? ?? ???????? ???????? ?????????????? ????????

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mislila sam da sam bila jasna kad sam rekla da su svi dobrodošli ovde i ne znam zašto mislite da se to i odnosi na vas. Mislila sam na "sukob" Vas i Naumzna i rekla da je ovde tema Putin i ne treba da pričamo o drugim stvarima. Što se članova vašeg foruma tiče, mislila sam da bi bilo lepo da oni sami izlože svoje mišljenje ako žele. Vi takođe.Ja nikog ne smatram neprijateljem, pa ni Vas. Što se mene lično tiče, ponoviću : vi i svaki član lično, dobrodošli ste. Ako Vi treba da odete zbog mene ili bilo koji član, pre ću otići ja.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

Бошко, није забрањено линковање на друге форуме, али јесте пожељно да се не линкује само тако. И то управо због разлога који је већ наведен, тј. позив на тему на другом форуму не помаже да се на овом форуму развије дискусија. Предлажем ти да копираш неку поруку коју хоћеш са другог форума и ставиш линк на њу, па ће тако ко хоће моћи да посети други форум на исту тему, али ће и ко хоће моћи да прати развој дискусије овде. Хоћу да кажем, свуда по Интернету већ постоје разне теме, али том логиком нико не би писао ништа јер већ негде другде постоји.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...