Jump to content

Питање за форумаше: 29. фебруара који Светац се слави?

Препоручена порука

Чек' да размислим.... facenew22222222 facenew22222222

Моша.... bleh  4chsmu1

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Има у "Прологу"  facenew22222222

29 фебруар

Преп.Јован Касиан и преп. Варсонуфије

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

kako ima kad nema toga ni dana ni datuma ,nest nerazmijem izgleda

Suzo prerstupna godina ima 29. februar. Nema ove godine taj datum ali me zanima koji svetac pada 29 prestupne godine.

facenew22222222

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Nema na čemu.  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Hvala Mileva!Dugujem objašnjenje za ovo što sam navela.

Podatak sam uzela iz crkvenog kalendara za 2004g,na žalost negdje sam zaturila onaj iz2008g pa za tu godinu nemam podatak, ako ga pronađem provjeriću,ili ako neko ima voljela bih znati da li je isto bilo i2008g i zašto?

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Isto je i za 2008 godinu mamice u prologu

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/prolog/index.php?m=2&d=29&a=1&date=2-2008

u pravoslavnom kalendaru međutim nije isto, vidi link:

http://www.spc.rs/sr/kalendari/2008/februar

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...