Crveni Baron Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Zna li ko? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Чек' да размислим.... facenew22222222 facenew22222222 Моша.... bleh 4chsmu1 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 danas prvi april po tvom kalendaru jel februar ima manje dana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 danas prvi april po tvom kalendaru jel februar ima manje dana facenew22222222 facenew22222222 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Има у "Прологу" facenew22222222 29 фебруар Преп.Јован Касиан и преп. Варсонуфије "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 kako ima kad nema toga ni dana ni datuma ,nest nerazmijem izgleda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2011 kako ima kad nema toga ni dana ni datuma ,nest nerazmijem izgleda Suzo prerstupna godina ima 29. februar. Nema ove godine taj datum ali me zanima koji svetac pada 29 prestupne godine. facenew22222222 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Има у "Прологу" facenew22222222 29 фебруар Преп.Јован Касиан и преп. Варсонуфије Ovo je 100% tacno? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 kako ima kad nema toga ni dana ni datuma ,nest nerazmijem izgleda Suzo prerstupna godina ima 29. februar. Nema ove godine taj datum ali me zanima koji svetac pada 29 prestupne godine. facenew22222222 sad kapiram ,mislila ti za ovaj februar pitas facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 29.02.Crkva slavi Svete mučenike Pamfila,Porfirija i dr. "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Зосима је у праву, ево линк: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/prolog/index.php?m=2&d=29&a=1&date=2-2012 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Зосима је у праву, ево линк: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/prolog/index.php?m=2&d=29&a=1&date=2-2012 Хвала .mislise. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Nema na čemu. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Зосима је у праву, ево линк: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/prolog/index.php?m=2&d=29&a=1&date=2-2012 Hvala Mileva!Dugujem objašnjenje za ovo što sam navela.Podatak sam uzela iz crkvenog kalendara za 2004g,na žalost negdje sam zaturila onaj iz2008g pa za tu godinu nemam podatak, ako ga pronađem provjeriću,ili ako neko ima voljela bih znati da li je isto bilo i2008g i zašto? "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Isto je i za 2008 godinu mamice u prologu http://www.svetosavlje.org/biblioteka/prolog/index.php?m=2&d=29&a=1&date=2-2008 u pravoslavnom kalendaru međutim nije isto, vidi link: http://www.spc.rs/sr/kalendari/2008/februar Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука