Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 8. 11. 2014. at 9:35, Жељко рече

Ружно је неког тако називати.

Има ту једна ствар која је мени веома чудна код патриота.

То је неразумевање сопственог народа.

Шта је ружно? Што сам написао да је Вучић издајник? Па, зар није? Или, како би ти назвао оног ко потпише Бриселски споразум, ко тера Србе на изборе који легализују ткз. ,,државу Косово", итд. О његовим лажима, типа никад нисам помињао ,,ону" границу, не бих сада...

И немој молим те о некаквом разумевању или неразумеању народа, ту демагогију стварно не бих да слушам...

Али, стварно мислим да боље разумем народ, са којим живим и у коме живим, од неког тамо Радуна, Вучићевића и других СНС-послушника. Али, кажем, не бих о томе. Иначе, ова власт отворено лаже свој народ, то је разлог што их људи подржавају...

Народ ће да жали Шешеља и судбу клету, али Вучићу ни проценат рејтинга неће пасти.

То се ти тешиш или шта? Или имаш пророчки дар, па знаш шта ће се десити кад Шешељ дође.

Елем, Вучићев и уопште снага СНС је била таква само зато јер није постојала друга алтернатива Тадићу и ДС-у, тада, јер су напредњаци страшно лагали народ у кампањама, народ је мислио да је то исто што и СРС (из искуства са народом, са гласачима СНС, то знам и говорим). СНС лаже народ и данас, међутим, наравно да ће долазак Шешеља то пореметити, наравно да ће се ствари променити, само ботови верују да ће Вучић остати толико неприокосновен, а и није баш истина да је Вучићев рејтинг  толико велики, како то Вучић и ботови пласирају.

Када ово видите и дочекате ви ћете пожелети да промените народ. И то је проблем сваке идеологије која не иде у корак са народом већ покушава да пројектује народну вољу.

Хаха, које *******. Па чекај, ко оно беше стално дрнда, стално прича о ,,промени свести", ,,промени народа", Вучић и СНС или радикали?

Ко, зарад ЕУ-идеологије, жели да мења народ и то у складу са протестанстко-веберовским принципима? Ко о томе прича, Жељко, Вучић или Двери, радикали, итд?

Е, мој Жељко...

Измењено од verum est in beer
Без таквих коментара. Аргументима се решава, а не омаловажавањем.
Подели на овим сајтовима

Дај Боже да поживи Шеле, али да узме на неким евентуалним изборима више од 5 посто, нема шансе. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 9:51, МилошБГ рече

Ja garantujem da ce podrska Vucicu itekako opasti i to dosta puno.

Тачно. Да је супротно, не би ботови и остала екипа радила пуном паром.

Сада је на реду тренутно прича да је у питању ,,паклени план" против ЕУ-пута Србије и против Вучића.

Мада, као што рекох, није ни Вучићева популарност тако велика, како се то пласира...

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 10:01, Срђан Шијакињић рече

Дај Боже да поживи Шеле, али да узме на неким евентуалним изборима више од 5 посто, нема шансе. 

Daj Boze iako sam siguran da ga ne bi pustili da ne znaju da ce skoncati uskoro,ali hipoteticki uzeo bi on mnogo vise,da li duplo ili troduplo ali vise od tog tvog prognoziranja svakako. Ali sam isto siguran da Vucicu moze daleko vise da otkine,to je covek koji ga je bukvalno "rodio" i stvorio,da nije tako ne bi Vucicevi mediji u glas izmisljali afere niti bi Vucic bio toliko uplasen njegovim dolaskom.

Saznadoh pre par meseci kad je bila prica o dolasku Seselja nekoliko dana Vucic bio preplasen tom cinjenicom.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Javio sam onom svom prijatelju iz Holandije, katoličkom Srbinu da ga ode u Haag ispratit,

to je blizu njega, tako će ga ispratit odtamo Srbi svih vjera, biće mu baš drago, jel de. :)

On mi piše:

Danas pred ruskom crkvom ovdje bazar ruski, 40 god ruske crkve ovdje. (u Amsterdamu)
Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 10:19, МилошБГ рече

Daj Boze iako sam siguran da ga ne bi pustili da ne znaju da ce skoncati uskoro,ali hipoteticki uzeo bi on mnogo vise,da li duplo ili troduplo ali vise od tog tvog prognoziranja svakako. Ali sam isto siguran da Vucicu moze daleko vise da otkine,to je covek koji ga je bukvalno "rodio" i stvorio,da nije tako ne bi Vucicevi mediji u glas izmisljali afere niti bi Vucic bio toliko uplasen njegovim dolaskom.

Saznadoh pre par meseci kad je bila prica o dolasku Seselja nekoliko dana Vucic bio preplasen tom cinjenicom.

И ја нажалост мислим да су га пустили само да не би умро тамо код њих... Мада их ни ово никад опрати неће.

Чисто сумњам да би узео 10, 15 посто, једино ако би угасио све остале партије и покрете, типа Двери, ДСС-а и сл. али опет тешко. Не може да се ради са једним човеком, где ће он поред Радете, Обрадовића и оног веселог Тодоровића што се појављује у жирију Брачног судије. Шаровић ми је био потенцијал, штета што нема значајнију улогу... Али лош сам ја прогнозер, видећемо ако Бог да да преживи, за сваки проценат преко 5 посто спреман сам по једно пиво да дам :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 10:30, Срђан Шијакињић рече

И ја нажалост мислим да су га пустили само да не би умро тамо код њих... Мада их ни ово никад опрати неће.

Чисто сумњам да би узео 10, 15 посто, једино ако би угасио све остале партије и покрете, типа Двери, ДСС-а и сл. али опет тешко. Не може да се ради са једним човеком, где ће он поред Радете, Обрадовића и оног веселог Тодоровића што се појављује у жирију Брачног судије. Шаровић ми је био потенцијал, штета што нема значајнију улогу... Али лош сам ја прогнозер, видећемо ако Бог да да преживи, за сваки проценат преко 5 посто спреман сам по једно пиво да дам :)

PA bio je i Toma a i Vucic u bracnom sudiji,plesu do snova,grand emisiji,popodnevu kod Lee kis.. :)

Sarovic ti je trenutno najbitniji igrac u poslednjih nekoliko godina kod radikala,nesto tipa Vucic stajl u vreme srs-a,drugi su bili nebitni i svedeni su na marginu.

I ne shvatas kad je Seselj tu posle svih ovih 12 godina,ostali su nebitni...no dobro sad je to prognoza,ali i dalje tvrdim da bi imali bar 10 %,a da Vucicu mogu da smanje bar jedno 15 posto popularnosti.

No s'obzriom da sumnjam da ce Seselj doziveti mozda i decembar a kamoli 2015 godinu...tuzno,ali tako je.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Mnoge senilne babe i dede koji cine vecinu glasackog tela ne kapiraju bas sasvim da su Vucic i Nikolic ustvari smrtni neprijatelji Seselju. Oni i dalje misle da su to sve nacionalisti koji zele dobro Srbiji i koji su bliski i tako to... Nastace haos na politickoj sceni ako Seki bude u stanju da se bavi politikom i ako bude imao prolaz u medijima. E sad kako ce to uspeti ne znam ali ako bi samo JEDAN medij bio otvoren za njega automatski bi postao najgledaniji, najcitaniji itd pa ni ostali ne bi mogli da ga ignorisu tek tako. Uostalom zakazivace se mitnizni na Trgu Republike i drugo.

Koja prica covece radikali na vlasti i radikali u opoziciji.. znaci samo da ce atmosfera u Srbiji postati 100 % radikalna! xDDD

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Inace jedan od obicaja u Srba da kad se covek vrati sa dugog puta,prvo ode do kuma i pita kako je,kako je brinuo o porodici i poslovima,pita ga da li je zavrsio fakultet...

Подели на овим сајтовима

Драго ми је што се враћа кући и својима, али ми није драго што се враћа на политичку сцену. 

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 9:58, Православни Србин рече

Шта је ружно? Што сам написао да је Вучић издајник? Па, зар није? Или, како би ти назвао оног ко потпише Бриселски споразум, ко тера Србе на изборе који легализују ткз. ,,државу Косово", итд. О његовим лажима, типа никад нисам помињао ,,ону" границу, не бих сада...

Opsta Seseljevska demagogija radi punom parom.

Hajd da naucim nesto, malo o demokratiji, vas koji ste skloni tom fasistickom razmisljanju.

1. Osoba koja je demokratski izabrana i ako radi ono za sta je demokratski izabrana - ne moze biti izdajnik.

2. U demokratiji osobe koje imaju razlicita politicka misljenja su samo to... razlicita politicka misljenja. U fasizmu, nacizmu i komunizmo su izdajnici.

3. Izdajnik u demokratiji je vladin sluzhbenik koji je pod "velom" drzavne tajne i tu tajnu oda. To je izdajnik u demokratiji. Edvard Snouden je recimo izdajnik. Sto implicira da izdajnik nije uvek - losa stvar.

E tako... mala lekcija iz demokratije za one koji je ne razumeju i naginju fasisticko-komunistickim mentalitetima, gde nzivaju politicke protivnike izdajnicima.

Dakle u hitlerovu nemacku, musloinijevu italiju ili staljinov sovjet - tamo takvo ponasanje.

Dalje napisao si da se svaki pravi Srbin raduje njegovom povrtku? Ma nemoj? A sta si ti, metar i mera za prvog Srbina? Sta je sledece? Svaki pravi srbin glasa z radikale i dveri  svi ostali su nepravi Srbi i izdajnici?

Malo politicke kulture ti ne bi lose doslo. Ja se radujem njegovom povratku, ne zato sto je to vojislv seselj i sto je on super srbin, on je za mene djubre kome grehe samo gospod moze da oprosti(iisto kao i gotovina, naser, tudjman, alija itd) ali se radujem jer je haski sud ocigledno pokazao nesposobnost da se odupre uticajima koji su lobirali da hrvati i siptari budu oslobodjeni, i sudije koje su tamo a IMAJU moralni integritet nisu uspele da urade nista, osim u slicaju Srba....Samo mi je zbog toga drago. A da su sudije tamo pokzale vise moralnog integriteta, ne bi mi bilo drago, jer mislim da Seslj(kao i gotovina, milosevic, tudjam, alija) zasluzuju sudjenje a i da budu osudjeni (po mom misljenju, jer su krivi koliko su teski).

I upravo je taj fasisticki mentalitet prisutan kod Seseljaa, gde su njegovi politicki neistomisljenici izdajnici sa kojima se treba obracunati, ona opasna i zajednicka crta seselja sa titom, staljinom, hitlerom i njima slicnima sto se politike tice. To je ona crta zbog koje ga ne cenim kao politicara.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 14:22, Млађони рече

Opsta seseljevska demagogija radi punom parom.

Hajd da naucim nesto, malo o demokratiji, vas koji ste skloni tom fasistickom razmisljanju.

1. Osoba koja je demokratski izabrana i ako radi ono za sta je demokratski izabrana - ne moze biti izdajnik.

2. U demokratiji osobe koje imaju razlicita politicka misljenja su samo to... razlicita politicka misljenja. U fasizmu, nacizmu i komunizmo su izdajnici.

3. Izdajnik u demokratiji je vladin sluzhbenik koji je pod "velom" drzavne tajne i tu tajnu oda. To je izdajnik u demokratiji. Edvard Snouden je recimo izdajnim. Sto implicira da izdajnik nije uvek - losa stvar.

E tako... mala lekcija iz demokratije za one koji je ne razumeju i naginju fasisticko-komunistickim mentalitetima, gde nzivaju politicke protivnike izdajnicima.

Dakle u hitlerovu nemacku, musloinijevu italiju ili staljinov sovjet - tamo takvo ponasanje.

a sta ti dajes lekcije matere ti, pa ti si ovdje na forumu reko da bi se odrekao svoje nacije, sad si naso drugima davati lekcije, bolje pokrij se po glavi

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 14:25, kordun рече

a sta ti dajes lekcije matere ti, pa ti si ovdje na forumu reko da bi se odrekao svoje nacije, sad si naso drugima davati lekcije, bolje pokrij se po glavi

ne bih se odrekao nacije, odrekao bih se budala i fasista u mojoj naciji, kao sto ste ti, seselj, ovaj navodno prvoslavni Srbin i ostlai. Isto ko sto bi se cestit hrvat odrekao ustasa.....

Hvala Bogu, toliko etike imam da necu da budem u istoj grupi sa nacistima!

A nacije u smislu kulture, jezika pisma i ostalog se ne bih odrekao.

nego ti nisi sposoban da skapiras i razdvojis to jer da jesi, ne bi naginjao ka kolektivisticko-autorativnim ideologijama. :)

dakle, matere ti.... pomuci se nekad da rzumes malo.. ja kontam da te boli glava... ali onoooo bracala :D

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 14:28, kordun рече

jes doso pljuvati na seselja u ovoj temi, pusti nas na miru da pricamo o njegovom dolasku, niko te nije pominjao, jel ti bas neophodna svadja svaki dan?

Neophodno mi kad me neki latentni fasista naziva ne-srbinom jer se ne radujem njegovom dolasku, i naziv demokratski izabrane predstavnike naroda izdajnicima, prosipa latentni fasizam...

Ne valja da se cuti budalama.

Treba da im se objasni da je ovo 21vek i parmentrna demokratska Srbija a ne autokrativna monarhija iz 14tog veka.

fasistima, autokratama i ostloj bagri se ne sme cutati.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...