Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 evo ti u mom potpisu tvog dubokog patriotskog i pravoslavnog komentara, cisto da se podsjetis svog genija.... sto se tice ovog tvog da sam ja fasista , sto si napisao, pa onda preuredio na brzinu komentar me cudi, opet gubis zivce Pa hvala ti sto si stavio jos da si razumeo smiso tog posta.... eveo ti ovde dodatno objasnjenje posto ne kapiras: ne bih se odrekao nacije, odrekao bih se budala i fasista u mojoj naciji, kao sto ste ti, seselj, ovaj navodno prvoslavni Srbin i ostlai. Isto ko sto bi se cestit hrvat odrekao ustasa..... Evo da ti dam josh par primera... Nemac koji bi se odrekao nacista 1941 je taj kao ja... odrice se nemacke nacisticke nacije. Hrvat koji bi se odrekao ustasa 1941... je opet taj pametan covek koji se odrice nacije Rus koji bi se odrekao staljina i komunista... sovjetske nacije.. Srbin koji bi se odrekao tita, jugoslavije i srpskog komunizma... to jest trenutne nacije koja je tada vladala. U tom kontekstu je taj post... samo ga ti izgleda nisi razumeo... dal sto ti fali parce mozga, ili imas neku blokadu... ne znam.... E tako bih se ja odrekao nacije koju cinite Ti, MilosBg, PrvoslavniSrbin, seselj i slichni vama. Sto hval bogu nije slucaj. Al da jeste, otisao bih lepo u ameriku.... i postao srpski amerikanac... ili pak.... osnovao krusevac republiku. I izdvojio nas Krusevljane od vas "srba"...radio bih na stvarnju nove nacije i nove zajednice da ne delim zjednicu sa budalama. Prost i jednostavno! Nije nacija - svetinja.. samo je Hristos Svetinja... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Pa hvala ti sto si stavio jos da si razumeo smiso tog posta.... eveo ti ovde dodatno objasnjenje posto ne kapiras: Evo da ti dam josh par primera... Nemac koji bi se odrekao nacista 1941 je taj kao ja... odrice se nemacke nacisticke nacije. Hrvat koji bi se odrekao ustasa 1941... je opet taj pametan covek koji se odrice nacije Rus koji bi se odrekao staljina i komunista... sovjetske nacije.. Srbin koji bi se odrekao tita, jugoslavije i srpskog komunizma... to jest trenutne nacije koja je tada vladala. U tom kontekstu je taj post... samo ga ti izgleda nisi razumeo... dal sto ti fali parce mozga, ili imas neku blokadu... ne znam.... E tako bih se ja odrekao nacije koju cinite Ti, MilosBg, PrvoslavniSrbin, seselj i slichni vama. Sto hval bogu nije slucaj. Al da jeste, otisao bih lepo u ameriku.... i postao srpski amerikanac... ili pak.... osnovao krusevac republiku. I izdvojio nas Krusevljane od vas "srba"...radio bih na stvarnju nove nacije i nove zajednice da ne delim zjednicu sa budalama. Prost i jednostavno! Nije nacija - svetinja.. samo je Hristos Svetinja... ne mozes se lazima sada izvuci, posto ko god klikne na taj potpis odvesce ga na tvoj komentar pa ce sam zakljuciti jel se to odnosi na titovu naciju ili se odnosi na to da se ti slazes sa nekima po evropi koji se stide reci da su srbi i da dolaze iz srbije, na sta si ti pisao to sto si pisao, ove lazi sada sto pises okaci macku o rep, ako smatras seselja fasistom, nacistom cime li, rekao si, poznato nam je ne moras biti toliko gord da drzis drugima lekcije iz demokratije, daj se pokusaj pogledati nekako sa strane iz tudjih ociju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Nije nacija - svetinja.. samo je Hristos Svetinja... to je nevidjena glupost sto si sad napisao.Hristos je svetinja nad svetinjama, moras u sebi da imas brdo svetinja da bi bio dostojan pomenuti Hristovo ime, ako ti uopste do tog stalo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 ne mozes se lazima sada izvuci, posto ko god klikne na taj potpis odvesce ga na tvoj komentar pa ce sam zakljuciti jel se to odnosi na titovu naciju ili se odnosi na to da se ti slazes sa nekima po evropi koji se stide reci da su srbi i da dolaze iz srbije, na sta si ti pisao to sto si pisao, ove lazi sada sto pises okaci macku o rep, Lazem? Ja potvrdjujem da je istina. Ali dodajem i kontekst, koji si ti u potpisu izostavio. Tamo sam pisao da bih se odrekao Srpske nacije isto kao sto se ovaj ovde odrekao nemaca: ako smatras seselja fasistom, nacistom cime li, rekao si, poznato nam je ne moras biti toliko gord da drzis drugima lekcije iz demokratije, daj se pokusaj pogledati nekako sa strane iz tudjih ociju Ja njega ne smatram, on to jeste. Njegova partija je ultra ncionalisticika. To su nacisticke i fasisticke partije. Nego si ti neobrazovan, pa ne znash sta je ultranacionalizam. To, kao i evolucija, big bang, americko sletanje na mesec, cinjenice da je komunizma zlocinacka ideologija - nije stvar misljenja nego stvar istine. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Lazem? Ja potvrdjujem da je istina. Ali stavljam u pravi kontekst. Vidis da mi je srpska zastava u avataru, zivim u srbiji(nisam kao ti pobegao) dakle ja se nisam odrekao Srpske nacije. Ali bih ukoliko ti dodjes na vlast. Nema tu ni L od lazi.. .gola istina. Tamo sam pisao da bih se odrekao Srpske nacije isto kao sto se ovaj ovde odrekao nemaca: Ja njega ne smatram, on to jeste. Njegova partija je ultra ncionalisticika. To su nacisticke i fasisticke partije. Nego si ti neobrazovan, pa ne znash sta je ultranacionalizam. nije ti narod politicka partija ni vlast da bi ga se odrekao, to samo kreten moze da poistovjeti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Драго ми је што се враћа кући и својима, али ми није драго што се враћа на политичку сцену. Sa metastazama ce tesko da se vrati na politicku scenu , dosao je kuci da umre medju svojima Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 nije ti narod politicka partija ni vlast da bi ga se odrekao, to samo kreten moze da poistovjeti Naravno da jeste, ince, u suprotnom. na svetu bi imao samo jednu naciju. Sve nacije, narodi su nastali tako sto se grupa naroda odrekla neke vece grupe. Sta mislis kako su naprimer nastali Srbi? razmisljaj malo kordune.. razmisljaj.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ja njega ne smatram, on to jeste. Njegova partija je ultra ncionalisticika. To su nacisticke i fasisticke partije. Nego si ti neobrazovan, pa ne znash sta je ultranacionalizam. svakako , ne treba meni tvoj nivo obrazovanja iz kog proistice da je pola srba u srbiji godinama forsiralo neofasizam i ultranacionalizam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 svakako , ne treba meni tvoj nivo obrazovanja iz kog proistice da je pola srba u srbiji godinama forsiralo neofasizam i ultranacionalizam Dabome, isto kao sto je pola hrvata forsiralo ustastvo i nacizam.... isto kao sto je dostasrbi godinama forsirali komunisticku diktaturu... itd... Tebi ne treba taj nivo istine, jer nisi sposoban da baratas sa njime. Tebi sve tvoje zablude poticu iz tvog misljenja sta je to nacija, kako je nastala, koja je njena svrha... i sta znci kad su dva coveka iste nacije...pitanja koja se kordune nikad nisi zapitao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 to je nevidjena glupost sto si sad napisao.Hristos je svetinja nad svetinjama, moras u sebi da imas brdo svetinja da bi bio dostojan pomenuti Hristovo ime, ako ti uopste do tog stalo.... Jok. Svetinje su Hristos, sveci i crkva. A nacije, politicke partije i ostali drustveni konstrukti nemaju veze sa time. Kako rece sam Hristos, "nema vise Grka i Jevrejina..." oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Naravno da jeste, ince, u suprotnom. na svetu bi imao samo jednu naciju. Sve nacije, narodi su nastali tako sto se grupa naroda odrekla neke vece grupe. Sta mislis kako su naprimer nastali Srbi? razmisljaj malo kordune.. razmisljaj.... sta da razmisljam, jel to opet imas neke predrasude o meni, pa fala bogu da je sve poteklo sa jednog izvorista.... ali mene zanima kakve to veze ima sa hitlerom, titom, i svim sta si nabrajao, nije njemacka hitlerova nacija nego njemacka kako joj i ime kaze bez obzira ko je na vlasti, vrlo prosta stvar za zakljuciti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Jok. Svetinje su Hristos, sveci i crkva. A nacije, politicke partije i ostali drustveni konstrukti nemaju veze sa time. Kako rece sam Hristos, "nema vise Grka i Jevrejina..." prvo ti ko covjek si svetinja sam po sebi svakom hriscaninu i sire, normalnom covjeku, nemoj mi ti o teologiji, jerbo imam drugi potpis za aktivirati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Hajd da naucim nesto, malo o demokratiji, vas koji ste skloni tom fasistickom razmisljanju. 1. Osoba koja je demokratski izabrana i ako radi ono za sta je demokratski izabrana - ne moze biti izdajnik. L O L Kakva je ovo logika? Obecas jedno - narod te izabere- dodjes na vlast - radis drugo, i onda nisi izdajnik ?!? kakve veze pojam "izdajnik" ima sa demokratskim procesom?? kordun, Млађони and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 jerbo imam drugi potpis za aktivirati pa ne sumnjam da imas gomilu bezobrazluka u rukavu. Tvoje praavo, o sebi svedocis vadjenjem postova iz konteksta. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Kakva je ovo logika? Obecas jedno - narod te izabere- dodjes na vlast - radis drugo, i onda nisi izdajnik ?!? kakve veze pojam "izdajnik" ima sa demokratskim procesom?? U tom slucaju mozes. Eto da dodmo taj primer, u pravu si. Samo u tom slucaju osoba koj je demokratski izbarana moze biti izdajnik. Sto nije slucaj sa vuciem... on radi sve ono sto je obecao.... E ko to nije znao..... njegova glupost... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука