w.a.mozart Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 http://forum.ihtus.org/viewtopic.php?p=48207 koje su šanse da je na ovoj strani član sa nikom OGANJ u stvari Protagoras (vidi potpis člana Oganj)... koji ladno hakuje sajt masona LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2012 velike Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Шансе су из кеца у кец w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Joomlu sam doktorirao. Mogao bih da uzmem bb3, smf i php-fusion, instaliram ih na ovom mom LAMP-u i onda da vidim šta može da se uradi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 pa pomešao si sajtove... trebalo je da hakuješ ihtus sHa_sarcasticlol Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Nisam ja Kragujević da najavljujem tako da svi vide. Ako padne Ihtus, koga ću onda da nerviram? Oni su luđi od Miroljuba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Ako padne Ihtus, koga ću onda da nerviram? krajnje sebični motivi... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 LOLČINA za Kragujevića haha! Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2012 krajnje sebični motivi... Verujem da još ima trolova koji nisu otkrili blagodat na Ihtusu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 http://milankragujevic.com/2012/08/02/zasto-ce-apokalipsa-robota-propasti Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 dodje mi da ga ubacim u rečnik pravoslavnog slenga... što verovatnoi hoću... ima ovakvih tipova i u crkvi a i pričicu mogu i ja da napišem... antics је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2012 http://milankragujev...robota-propasti Ne slažem se sa njim. Moja vizija baš uključuje Terminatore. Zašto bih inače hteo da razvijem samosvesni i nadljudski inteligentni OS (Rajovic OS). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Људи, црко нетбучић... Само је забаговао и после више нје хтео да стартује виндоус, него кад се укључи пише да нема бутабилни уређај и из предела хард диска чује се ззззт - ззззт - ззззт... Сад, није проблем да ја купим други хард, али да ли постоји могућност да се ишчупају подаци са харда? Имам тону књига, имам дечје слике... ништа бекаповао нисам... Зна ли неко начин можда? Иначе, уређај је под гаранцијом и сад су га узели из сервиса, ал ја њима не верујем да ће се они нешто ангажовати... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 јел се чује као тапкање металне куглице по металној површини или ... ? ако тако тандрче онда је механички квар на степ мотору, ту нема помоћи и можеш слободно да употребиш бројаницу док свлачиш податке с њега пошто отприлике толико буде шанси - све, пуно, мало или ништа бекапујеш с таквог харда .... и то из неколико пута. нек пробају да свуку прво цео image хард диска, или ћеш морати сам податак по податак ако се уопште препознаје хард кад се окачи као секундарни ... ако није механика, онда ћеш имати много више радости при свлачењу података, капирам да ће се и нормално препознати хард, или из неког следећег пута при бутовању, па ћеш моћи натенане да свучеш податке клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 25, 2012 Пријави Подели Написано Август 25, 2012 Па не могу да се закунем да се чује баш као лупкање главе по самом диску... Једном ми је исто тако вриснуо (небекапован такође) један макстор од 13 гигабајта не неком десктопу... Сећам се да је тако тупкало и ништа није могло да се извуче. Ово је другачије, али је можда другачије јер је другачији хард. Не знам. Књига ми је жао и дечијих слика. И што сам се баш сродио са компјутерчетом... Десет инча је закон, да вам кажем. Прво - батерија 'ладно траје по шест сати, а друго не виде се крембилне рекламе на блицовом сајту... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука