Бартендаз Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Ево и ја да се вратим форуму,ваљда ћу знати да се снађем. Имам не десктопу иконице и као сенку иза,али сиве боје јер ми је у пропертису сива позадина.Сад како то да склоним,друг ми каже неке у контрол панелу,али не знам тачно где? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Ево и ја да се вратим форуму,ваљда ћу знати да се снађем. Имам не десктопу иконице и као сенку иза,али сиве боје јер ми је у пропертису сива позадина.Сад како то да склоним,друг ми каже неке у контрол панелу,али не знам тачно где? Jel xp? ako je xp to je border shadow: http://marksxp.mvps.org/WindowsXP/boarders.php oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Da xp je.Znaci xp mi nije stiklirano,otisao i ovo sto je stiklirano predzadnje postavio da ne bude vise,isao ok,ali i dalje po starom. Mislim da mi se ovaj problem pojavio kada sam hteo da prebacim iz pdf sliku u jpg.tako nesto i onda dok sam instalirao neki sugavi program imao je opciju izgleda,a nisam mogao da predvidim to? Sta sad da mu radim Jel si pametan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Da xp je.Znaci xp mi nije stiklirano,otisao i ovo sto je stiklirano predzadnje postavio da ne bude vise,isao ok,ali i dalje po starom. Mislim da mi se ovaj problem pojavio kada sam hteo da prebacim iz pdf sliku u jpg.tako nesto i onda dok sam instalirao neki sugavi program imao je opciju izgleda,a nisam mogao da predvidim to? Sta sad da mu radim Jel si pametan Ajde probaj ovako: 1. desni taster miša > properties 2. kartica "desktop" > dugme "customize desktop" 3. u okviru prozora "desktop items" idi na karticu "web" 4. ako su neke opcije uključene (čekirane) ti ih isključi 5. restartuj i to je to. Ako to ne pomogne, msm da bi reinstalacija drajvera za grafičku karticu riješila problem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Pokusao sam i ovo,medjutim nece i dalje.Nista,bitno mi je da sam pokusao bar nesto da uradim. Hvala vam sto ste mi pomogli. .hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Pokusao sam i ovo,medjutim nece i dalje.Nista,bitno mi je da sam pokusao bar nesto da uradim. Hvala vam sto ste mi pomogli. .hvala. Staro dobro resenje za sve probleme reinstaliraj windows formatiraj hard :D oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 На рачунару имам две звучне карте. Зна ли тко како да у Фајерфоксу подесим да користи зв. карту коју ја желим а не ону коју је по дифолту одабрао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 На рачунару имам две звучне карте. Зна ли тко како да у Фајерфоксу подесим да користи зв. карту коју ја желим а не ону коју је по дифолту одабрао? Browser-и користе ону звучну коју си одабрао као подразумевану (default) у подешавањима оперативног система. Мислим да, пре свега због безбедности није могуће бирати звучну из браузера, flash plugin-a и сл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2011 Browser-и користе ону звучну коју си одабрао као подразумевану (default) у подешавањима оперативног система. Мислим да, пре свега због безбедности није могуће бирати звучну из браузера, flash plugin-a и сл. 138999 Пре обарања система било је подешено да је броузер на другој а не на главној звучној карти. Тако да знам да може ал не могу да нађем где то да подесим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Kad nesto nece da mi se otvori na Exploreru,izadje mi ovo: An error occured with the SQL server: This is not a problem with IP.Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above. Da li je to prebukiranost neka u pitanju ili nesto drugo? http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 300 е и то се неће дешавати... неко време 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Kad nesto nece da mi se otvori na Exploreru,izadje mi ovo: An error occured with the SQL server: This is not a problem with IP.Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above. Da li je to prebukiranost neka u pitanju ili nesto drugo? jel ti se to desava samo na ovom sajtu ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Дешава се повремено, вероватно велики број чланова приступа истовремено. Без обзира што је софтвер профи, то је ограничење дељеног хостинга. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Kad nesto nece da mi se otvori na Exploreru,izadje mi ovo: An error occured with the SQL server: This is not a problem with IP.Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above. Da li je to prebukiranost neka u pitanju ili nesto drugo? Jeste, treba nam novi server, a gostovanje na takvom kosta oko 300e ili vise... radimo na tome... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука