Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 A da li vam se ovo dešava samo sa Operom ili sa svakim pretraživačem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Sad sam probao sa drugim i isto, nemam deo stranice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 I uvek ovaj vodoravni desni deo..? Šta je ono dole levo što ti se pojavljuje na ovoj slici, onaj tab? Je li to neki addon za operu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Nije to addon, ja sam pogrešio... to je tab bar koji si postavio dole.... Klikni na njega desnim klikom miša i izaberi da ga vratiš gore, da vidimo hoće li se išta promeniti sa pregledom stranice....? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ništa se ne menja, čudno mi da je to samo na Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 nisam kompetentan ali mislim da je to do lika koji je pravio sajt...kako je predvideo ...rrezolucije i to i zavišin poslednji post ukazuje na to evo nešto o tome http://www.hotjoomlatemplates.com/support-forum/610-architecture/722-part-of-website-missing-in-internet-explorer Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Hajde probajte da vratite podrazumevane vrednosti u Operi.... Za XP c:\documents&settings>username>application data>opera>opera>profile Win Vista C:\Users\yourname\AppData\Roaming\Opera "Application data" je sakriven folder -> my computer>tools>folder options>view>show hidden files and folders I izbrišite fajl opera6(ili koja je već opera).ini Pre ovoga zatvorite Operu, a nakon brisanja fajla ponovo je pokrenite i javite ima li rezultata.... Takođe, jeste li probali da instalirate zadnju verziju pretraživača kojeg koristite...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Isprobao sve i nema promena, nemam pojma o kompjuterima, al sve sumnjam da nije ovaj moj navukao neki virus? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 ma kakav virus... nema šanse... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 nisam kompetentan ali mislim da je to do lika koji je pravio sajt...kako je predvideo ...rrezolucije i to i zavišin poslednji post ukazuje na to evo nešto o tome http://www.hotjoomlatemplates.com/support-forum/610-architecture/722-part-of-website-missing-in-internet-explorer моцарт је потпуно у праву сигурно да је резолуција у којој је подешен монитор мања него што је направљен сајт, па одатле и сецирање дела који се не види ... завиша, намести само већу резолуцију на монитору и на сајту увек можеш повећати слова ради лакшег читања у опери ... на овим линковима су описани неколико различитих начина, па увек можеш да изабереш најпријемчивији 0409_feel http://www.w3.org/WAI/changedesign http://www.haven.com/support/opera.aspx клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Zašto mi služi program ATI Uninstal Utility Software i ATI Catalyst Control Center? Ja bih to obrisala, jer nikad u životu nisam skontala za šta služi, ali se plašim kako će se to odraziti na rad računara. I da još jedno pitanje, kako da obrišem neke programe, iz računara kad mi javi grešku prilikom brisanja (deinstalacije), i onda mi samo odbije da ga obriše? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Nemoj brisati te programe - to ti je za drajvere za grafičku kartu... Neka ih .... Jesi li probala neki progrm koji služi za deinstaliranje ili samo Win? Koju grešku javi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 E baš ti hvala, za deinstalaciju idem Control Panel-add or remove programs-i onda samo remove. Javi mi da ima grešku i da mora da se zatvori (lijepo mi se izvine), ili da ne može da nađe log dll datoteku, čini mi se tako nekako. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 il moj komp nevalja ili nest sa forumom nije ,cekam dugo dase otvori link jednom velika slova jednom manja i tako dalje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 E baš ti hvala, za deinstalaciju idem Control Panel-add or remove programs-i onda samo remove. Javi mi da ima grešku i da mora da se zatvori (lijepo mi se izvine), ili da ne može da nađe log dll datoteku, čini mi se tako nekako. Sad ću ti naći neke programe, pa ću ti poslati na pp.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука