Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Могу ли овде да питам, или ме пребаците где већ треба, за штампач ? Купила бих неки за, највероватније, ретку употребу. Само за личне потребе.Понекад да одштампам нешто и да исфотокопирам. Није ми битна марка, само да је добар и да се не квари. Шта би сте ми препоручили?

sve je jedno :D najeftiniji.... ako planiras da stampas smo crno beli tekst onda LASERSKI crno beli.. oni su jeftini a dobri....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Posto si pomenula i fotokopiranje, onda to ne moze da bude obican stampac, nego multifunkcijski uredjaj. Obicno su to 3-u-1 uredjaji - stampac, kopir i skener. I ako zelis, kao sto kazes, da ti se ne kvari cesto, onda ipak moras da obratis paznju i na marku. Ja koristim Canon stampace vec godinama, i pouzdano znam da su odlicni, tj. spadaju u sam vrh ponude.

Evo jednog moguceg za tebe, tj. tvoje potrebe, ovo je jedna od najnizih mogucih cena za takav tip uredjaja:

21725_v.jpg

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/multifunkcionalni-stampaci/canon-PIXMA-MG2450-21725/

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Posto si pomenula i fotokopiranje, onda to ne moze da bude obican stampac, nego multifunkcijski uredjaj. Obicno su to 3-u-1 uredjaji - stampac, kopir i skener. I ako zelis, kao sto kazes, da ti se ne kvari cesto, onda ipak moras da obratis paznju i na marku. Ja koristim Canon stampace vec godinama, i pouzdano znam da su odlicni, tj. spadaju u sam vrh ponude.

Evo jednog moguceg za tebe, tj. tvoje potrebe, ovo je jedna od najnizih mogucih cena za takav tip uredjaja:

21725_v.jpg

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/multifunkcionalni-stampaci/canon-PIXMA-MG2450-21725/

i ja koristim pixme, interesantno kod njih je da zapravo printer dobijes potpuno besplatno, platis samo tintu koja dodje sa njim, odlican kvalitet stampe i brzina

Подели на овим сајтовима

Ja imam ovaj, i pre njega sam imao vrlo slicnog prethodnika.

To je obican stampac, ali ima fioku za stampanje po diskovima, odlican dodatak:

canon-ip4850b-large.jpg

Canon Pixma ip4850

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

treba mi pomoc hitno.

pre sat vremena smo ukljucili ovaj moj komp i nije hteo desktop da izbaci nikako.

pokazalo mije obavestenje da se desila neka promena na hardware i software i posle mi se pojavile opcije start mode start windows normally i jos par opcija,i dole u dnu ekrana odbrojava 30 sec i posle toga se pokaze ono windows kako se pokrece i posle toga ekran je crn ne izbaca desktop.malopre uspeli da pokrenemo sistem.

sta moze ovo da znaci?

Подели на овим сајтовима

Rekao bih da je to :-D ukoliko nije menjan vise od nekih god dana, uz cinjeicu da je rel cesto koriscen, najverovatnije da je sam sys, bez hardwareskih anomalija.

ovaj os imam od kad je kupljen,a slican problem se desio pre 4 g  8086.gif

Подели на овим сајтовима

sve je jedno :D najeftiniji.... ako planiras da stampas smo crno beli tekst onda LASERSKI crno beli.. oni su jeftini a dobri....

nisu ni oni više jeftini

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...