Sanja Т. Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 О5 ја Молим вас, ако неко може да ми каже , да ли и како могу ово:http://www.svetosavlje.org/slovenski/bukvar/bukvar0203.htm да пребацим на компјутер, па на флеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 О5 ја Молим вас, ако неко може да ми каже , да ли и како могу ово:http://www.svetosavlje.org/slovenski/bukvar/bukvar0203.htm да пребацим на компјутер, па на флеш. Mоже, али је мало компликованије. Морали бисте сваку слику да сачувате.(десни клик на слику, па сачувај). Предпостављам да сте ово већ знали Рада. је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Mоже, али је мало компликованије. Морали бисте сваку слику да сачувате.(десни клик на слику, па сачувај). Предпостављам да сте ово већ знали ima i programče da se instalira pa kad klikne na ŠTAMPAJ može da presnimi u .pdf Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Стварно? ЛИНК ЛИНК ЛИНК ЛИНК "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Стварно? ЛИНК ЛИНК ЛИНК ЛИНК http://www.dopdf.com/sr/ doPDF instalira se kao virtualni PDF printer drajver tako da se posle uspešne instalacije pojavljuje u listi Printera i Faksova. Da biste pretvorile neki dokument u PDF fajl, vi jednostavno treba da ga pošaljete na doPDF štampač. Otvorite dokument (pomoću Microsoft Word, WordPad, NotePad ili bilo kog drugog softvera), izaberite Print, a zatim doPDF. On će vas pitati gde želite da snimite PDF fajl, i kada završi, PDF fajl će se automatski otvoriti u vašem standardnom programu za čitanje PDF fajlova. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Олимп, пробала сам , али неће тако да сачува слику, већ само линк.Кад после кликнем ,оде на претраживач... Радо, сада ћу да покушам ово. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 (измењено) Олимп, пробала сам , али неће тако да сачува слику, већ само линк.Кад после кликнем ,оде на претраживач... Радо, сада ћу да покушам ово. Објавили су тај буквар у незгодном формату за преузимање. Тражио сам га по нету у .pdf, .doc и сл., али нема, једино што сам нашао је .jpg формат на овој страни. Мораш слику по слику да преузмеш, али је лакше него са Светосавља јер нећеш морати да кликнеш на сто линкова већ је све на једној страни. Измењено Октобар 19, 2014 од Плутон Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Требаш да кликнеш на "сачувај слику". Али је свака страница по 1 слика. Тачно овако. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 http://www.dopdf.com/sr/ doPDF instalira se kao virtualni PDF printer drajver tako da se posle uspešne instalacije pojavljuje u listi Printera i Faksova. Da biste pretvorile neki dokument u PDF fajl, vi jednostavno treba da ga pošaljete na doPDF štampač. Otvorite dokument (pomoću Microsoft Word, WordPad, NotePad ili bilo kog drugog softvera), izaberite Print, a zatim doPDF. On će vas pitati gde želite da snimite PDF fajl, i kada završi, PDF fajl će se automatski otvoriti u vašem standardnom programu za čitanje PDF fajlova. ХВАЛА ХВАЛА ХВАЛА "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Требаш да кликнеш на "сачувај слику". Али је свака страница по 1 слика. i onda sve slike REDOM po brojevima strana, pošalješ na printer i on ti sve spakuje u jedan .pdf verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Хвала свима. Грешка је била код мене, нисам кликнула на слику, већ ван ње хјехје хјехјехје Плутоне :good2: Плутон and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 https://www.scribd.com/doc/95417300/CRKVENO-SLOVENSKI-BUKVAR-1-%D0%A6%D0%A0%D0%9A%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%9E-%D0%A1%D0%9B%D0%9E%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%A1%D0%9A%D0%98-%D0%91%D0%A3%D0%9A%D0%92%D0%90%D0%A0-%D0%97%D0%90-%D0%A2%D0%A0%D0%95%D0%8B%D0%98-%D0%A0%D0%90%D0%97%D0%A0%D0%95%D0%94-%D0%9E%D0%A1%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%A5-%D0%A8%D0%9A%D0%9E%D0%9B%D0%90-%D0%98%D0%97-1933 ako ovo tražiš - kolko vidim isti su Sanja Т. and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Moze li neko da mi pomogne da instaliram firefox os na alcatel one touch? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Moze li neko da mi pomogne da instaliram firefox os na alcatel one touch? Zar nisi dobio već instalirano ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Zar nisi dobio već instalirano ? hehe... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука