Jump to content

Da li Republika Srpska treba da bude nezavisna?

Оцени ову тему

firius

Препоручена порука

Саладине,тај који на такав начин сведочи нашу хришћанску  веру ,никад се у животу није срео са Христом,па баљезга без покрића!

Игнориши такве ликове,узгред Кустурица никад није био у Исламу !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 60
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Саладине,тај који на такав начин сведочи нашу хришћанску  веру ,никад се у животу није срео са Христом,па баљезга без покрића!

Vidim ti si se sjedinio, pa ti je poznato ovo

"Po ovome raspoznavajte Duha Božijeg: Svaki duh koji priznaje da je Isus Hristos u tijelu došao, od Boga je; A svaki duh koji ne priznaje da je Isus Hristos u tijelu došao, nije od Boga; i to je duh Antihrista, za kojega ste čuli da dolazi, i sada je već u svijetu.".(1 Jn. 4,2-3)

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

"Po ovome raspoznavajte Duha Božijeg: Svaki duh koji priznaje da je Isus Hristos u tijelu došao, od Boga je; A svaki duh koji ne priznaje da je Isus Hristos u tijelu došao, nije od Boga; i to je duh Antihrista, za kojega ste čuli da dolazi, i sada je već u svijetu.".(1 Jn. 4,2-3)

Ајде не брукај нас молим те,и где баш нађе тај цитат кад и муслимани верују да је Христос дошао у телу
Подели на овим сајтовима

Iskreno ko bi bio srecniji od nas Srba iz Bosne,kad bi izasli na referndum u Bosni.Ja ne dozvoljam da mi kazu da sam Bosanka,jer to nisam i nezelim biti ja sam Srpkinja.I iskreno volim majku Srbiju i ponosim se nasom malom ali lijepom Republikom Srpskom.Prastajte

zru :cheesy2: :cheesy2: srcee :cheesy2: :cheesy2:
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ајде не брукај нас молим те,и где баш нађе тај цитат кад и муслимани верују да је Христос дошао у телу
apa sto ga ne priznaju, kad vec vjeruju zru :cheesy2:
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

apa sto ga ne priznaju, kad vec vjeruju zru :cheesy2:
priznaju ga kao proroka
Подели на овим сајтовима

Iskreno ko bi bio srecniji od nas Srba iz Bosne,kad bi izasli na referndum u Bosni.Ja ne dozvoljam da mi kazu da sam Bosanka,jer to nisam i nezelim biti ja sam Srpkinja.I iskreno volim majku Srbiju i ponosim se nasom malom ali lijepom Republikom Srpskom.Prastajte

:cheesy2: :cheesy2: 1405_love srcee 1413_love https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/poljubacc.gif
319.gif :drugarstvo:https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/poljubacc.gif
Подели на овим сајтовима

apa sto ga ne priznaju, kad vec vjeruju :drugarstvo: :cheesy2:
priznaju ga kao proroka
al ga ne priznaju kao alfu i omegu Dejane!Proroci su Njega nagovestavali, il ti mislis kao i muslimani da da on nijepocetak i kraj vec da treba nekog da prorokuje...Cim oni Njega ne priznaju kao Boga i sina Bozijeg -protiv Njega su.Mislim price za decu...al sta vredi kad su tebi svi braca, samo neznam na koji nacin kad nisu braca u Hristu?

PRISETI SE RECI

"Ko nije sa mnom , protiv mene je"....Kako ti to tumacis, ajd sad budi pametan pa nam objasni!

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Priznaju i veruju da ce Isa sin Merijemin ,GOSPOD NAS ISUS HRISTOS , da opet dodje i da sudi ovome svetu !

Tema ipak nije verovanje Islama nego Nasa Republika Srpska !

pa sta je problem Rep.Srpske nego islam?

Malo o tome sta misle o Srbima i Hristu!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_odf1f28zCM

Koliko vidimo ovo je "obican muslimanski narod" u misiji na teritoriji Rep.Srpske.

I Nemoj da bi neko izbrisao ovaj klip od Admina da ne postane sramota foruma...

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Много њих осећа грижу савест због издаје Хришћанства. Зато се убијају да докажу како су

аутохтони, како су староседеоци, како су угњетавани итд. Уствари су само хришћани који су

узели другу веру из разних разлога. Неки због власти, неки због части, неки због имовине а

неки због голог живота.Грижа савест их тера на овакво понашање. Она их тера да покажу да

су већи турци од турака и да су већи муслимани од имама. Вечита борба за доказивањем их

тера да чине ствари супротне и самом курану. А то је наша кривица. Ми њих никада нисмо

прихватили као Србе муслиманске вероисповести. То неприхватање је и резултирало овим

исходом да се окрену од нас и понуде другима. Турци су их прихватили а ми се сад чудимо

како нису свесни свог порекла. А када ти гураш стално неког од себе-он ће једном да оде.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ovo je zalosno pa ma ko da je poslao bratu Saladinu ! Saladine i ti si trebao da budes musko pa da ovaj pp ne izneses na javni ali u svakom slucaju je za svaku osudu !

Mislim da sam ispao dovoljno fer time što sam ispoštovao anonimnost njegovog visočanstva, nego da sam mu uzvratio pp, vjerovatno bi to već bila rupa bez dna što se tiče prepucavanja, zato ovako javno, neka svi znaju da nema koristi služiti se ovim.

Подели на овим сајтовима

Priznaju i veruju da ce Isa sin Merijemin ,GOSPOD NAS ISUS HRISTOS , da opet dodje i da sudi ovome svetu !

Tema ipak nije verovanje Islama nego Nasa Republika Srpska !

pa sta je problem Rep.Srpske nego islam?

Malo o tome sta misle o Srbima i Hristu!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_odf1f28zCM

Koliko vidimo ovo je "obican muslimanski narod" u misiji na teritoriji Rep.Srpske.

I Nemoj da bi neko izbrisao ovaj klip od Admina da ne postane sramota foruma...

Zašto ukopavaš sam sebe?, ista tematika je bila prije na nekoj temi, gdje je jasno iznijet islamski stav po pitanju rušenja bogomolja nemuslimana,tj. ZABRANJENO!, ali jok, ti nađeš par budala koji su tek izašli iz komunizma, i islaaam...

Šta da ti ja iznesem relevantan podatak o porušenih preko 600 islamskih bogomolja?, i to možeš misliti od strane onih, čijoj konfesiji i ti pripadaš, šta sad trebam da kažem da ste svi neandertalci?, jer ako te to vjera uči, onda... 0409_feel

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...