Zayron Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 PRISUSTVO JEVREJA U SRPSKOJ DRŽAVI http://elmundosefarad.wikidot.com/prisustvo-jevreja-u-srpskoj-drzavi Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Иако ово није нека подршка Хитлеру, има људи који би ову слику могли и погрешно да разумеју. Што се мене тиче, делује ми као спам у односу на тему и свакако не доприноси "квалитету расправе." Не би било згорег да озбиљне теме схватамо на мало достојанственији начин. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Имамо и присуство Срба у Српској држави...па ето и Египћана... По чему су Јевреји посебни? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Mat je divna osoba! a moj Ave mozes procitati sa njegove stranice dosta tekstova koji bi ti mogli pomoci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Иако ово није нека подршка Хитлеру, има људи који би ову слику могли и погрешно да разумеју. Што се мене тиче, делује ми као спам у односу на тему и свакако не доприноси "квалитету расправе." Не би било згорег да озбиљне теме схватамо на мало достојанственији начин. 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Mnogo star narod Ave slazes li se? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Mnogo star narod Ave slazes li se? Ја бих додао и: народ коме припада прасвета дјева Марија, апостол Павле, архиђакон Стефан и многи други који су, кроз рецепцију Цркве, стекли своје веома посебно место у српској традицији и држави. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Mnogo star narod Ave slazes li se?ако мислиш на Јевреје..наравно да се слажем...и веома ценим Јевреје...без обзира што ми неки лепе етикете разне... чак смо и генетски блиски...више него са аријевцима Р1а...и другим народима... Само некада помислим да су у Србији сви битнији и имају већа права од нас Срба..посебно из ових окупираних делова... Праштај ако те увредих.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Mnogo star narod Ave slazes li se?Само некада помислим да су у Србији сви битнији и имају већа права од нас Срба..посебно из ових окупираних делова... 0110_hahaha Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Mnogo star narod Ave slazes li se?ако мислиш на Јевреје..наравно да се слажем...и веома ценим Јевреје...без обзира што ми неки лепе етикете разне... чак смо и генетски блиски...више него са аријевцима Р1а...и другим народима... Само некада помислим да су у Србији сви битнији и имају већа права од нас Срба..посебно из ових окупираних делова... Праштај ако те увредих.. Па слушајте и чините, и биће вам. само оно чега нема србе спашава, Слога. Нема је. историја показује... Историја цијепа. Оде једно, оде друго..могло би и треће... Некада је географска карта показивала силу. Некада се могло, а могло би и опет. Али подјела је чудо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Mnogo star narod Ave slazes li se?ако мислиш на Јевреје..наравно да се слажем...и веома ценим Јевреје...без обзира што ми неки лепе етикете разне... чак смо и генетски блиски...више него са аријевцима Р1а...и другим народима... Само некада помислим да су у Србији сви битнији и имају већа права од нас Срба..посебно из ових окупираних делова... Праштај ако те увредих.. Има Јевреја у Србији. Мада више Руса у Израелу 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Има Јевреја у Србији. Мада више Руса у Израелу dada То сам се и сам уверио у Светој Земљи.. Арапи се страшно плаше Руса из ИДФ-а и обезбеђења...а има и доста Израелаца и Русије који су дошли..за време СССР-а Па слушајте и чините, и биће вам. само оно чега нема србе спашава, Слога. Нема је. историја показује... Историја цијепа. Оде једно, оде друго..могло би и треће... Некада је географска карта показивала силу. Некада се могло, а могло би и опет. Али подјела је чудо. Па докле год "прваци" из власти буду јурили сопствене интересе...тако ће нам бити...зато ГЛАСАЈТЕ ЗА ДВЕРИ :cheesy: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука