Zayron Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Miloš Bojanić: Odložio skijanje i razmišlja da promeni veru! Alo! - 04. 03. 2011.06:54h Komentari (0) Buka koja se podigla posle njegovih antisemitskih izjava i potencijalna tužba zbog govora mržnje je izazvala toliku ogorčenost kod Miloša Bojanića da hoće da se odrekne pravoslavlja. On razmišlja da promeni veru jer, kako kaže, niko ne reaguje kad se njegova vera blati. Osim ovoga, Miloš je morao da donese i neke praktične odluke, tj. morao je da odloži skijanje u Austriji zbog dogovora sa advokatom. - Razmišljam da promenim veru, ali zaista. Jer, moju svako može da pljuje, vređa, govori šta hoće i gde hoće i nikom ništa - izjavio je Bojanić, ne rekavši čiju će veru uzeti. Istražni postupak koji je Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo povodom vređanja Jevreja dodatno je uplašilo Miloša Bojanića, koji je zbog toga odložio i odlazak na skijanje u austrijski Inzbruk. On je sa suprugom Brankom juče trebalo da otputuje, ali mu je najavljena tužba poremetila planove. - Miloš je od puta odustao kad je dobio informaciju da je pokrenuta istraga povodom njegovih i Majinih uvreda na račun Jevreja. Umesto na zimovanje, otišao je kod advokata kako bi se posavetovao s njim. Zvanična najava tužbe i pretnja zatvorskom kaznom do tri godine prilično su ga uplašile. Rešio je da za ovaj proces angažuje najbolje advokate - rekao je izvor blizak Bojaniću. Sam Bojanić i sam ima spremljenu "odbranu". Misli da nije kriv. - „Pink“ ne treba mene da štiti, jer ja nikada nisam rekao da nekoga mrzim. Samo sam rekao, citiram: „Kako da ih volim posle svega što su uradili...“ Kako bre da ih mrzim? To su naši stradalnici, braća, Avramovi sinovi. Mogu da ne volim možda dva Jevreja na svetu, to niko ne može da mi brani, ali je van pameti reći da ih ja mrzim. Znam ja zakon, a član 317 Krivičnog zakonika koji se odnosi na taj „govor mržnje“ kaže da bi se podigla optužnica protiv nekoga, prvo mora da se utvrdi njegova krivica, a prema tom članu, krivice nema - ubeđen je Bojanić, koji je takođe dodao da, bez obzira na to što je medijima stiglo saopštenje da su on i Maja Nikolić do daljeg zabranjeni na „ružičastoj“ televiziji, njemu to niko nije saopštio. - Niko me sa „Pinka“ nije obavestio da sam nepoželjan, odnosno da mi je zabranjeno gostovanje u emisijama. Zbog toga sam potpuno ravnodušan - kaže Miloš. Izvor: http://www.pulsonline.rs/dvor/sva-desavanja/489/milos-bojanic-odlozio-skijanje-i-razmislja-da-promeni-veru Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Od sad neće biti više pravoslavan već valjda artemioslavan. 0212_rolleyes Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0212_rolleyes' /> Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 ја немам ријечи којом бих описао ову појаву.... нека ми Бог опрости и ви браћо али и да "промјени вјеру" не губимо ништа јер он је "СрБенда" и "православац, домаћин, човјек из народа, слави славу" како се представља по разним тв дебилизмима а Оче наш не зна ни ДАН ДАНАС у тим годинама!!! а сад у тексту као спомиње Аврама, још ће истасти да је тајно и ПБФ завршио!!! ево " хришћанина православца".... http://www.youtube.com/watch?v=v1amXU0fWS0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Далеко било... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Мислим да је човек био ироничан... Јер Православље свако вређа и пљује и нико нас неће узети у заштиту..а ако споменеш у овом примеру Јевреје...фасујеш затвор... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 ја немам ријечи којом бих описао ову појаву.... нека ми Бог опрости и ви браћо али и да "промјени вјеру" не губимо ништа јер он је "СрБенда" и "православац, домаћин, човјек из народа, слави славу" како се представља по разним тв дебилизмима а Оче наш не зна ни ДАН ДАНАС у тим годинама!!! а сад у тексту као спомиње Аврама, још ће истасти да је тајно и ПБФ завршио!!! ево " хришћанина православца".... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=v1amXU0fWS0 Мислим да је овај гром из ведра неба на крају све рекао 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Мислим да је овај гром из ведра неба на крају све рекао confused одлично запажање 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Super, neka promeni Veru. Ja sam za to i da mu se plati pice nakon konverzije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Suviše se lako odričete našeg pravoslavnog brata Miloša. Ja ga ne dam...on je naš kakav da je... dao mu Bog razuma da spusti loptu i da ne napušta prađedovsku veru. Miloše, ŽRU je sa tobom. A da nije govorio jezikom mržnje to je tako jasno. Evo i ja ne volim Madlen Olbrajt (jevrejku) ali baš je ne volim. A ne volim i jevrejina Bernara Kušnera. Ali baš ga ne volim. Da li je to jezik mržnje? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Od sad neće biti više pravoslavan već valjda artemioslavan. A cemu ovakav komentar? Zar mislite da ste smesni? Milos je jedan produkt turbo folka i komunisticke zabave, koja je prerasla u zabavu zapadnog tipa, sto ne smeta ni predsedniku RRA, pa sto bi Artemije imao sa tim veze? Bolji zivot srecni ljudi, zato i ti algabacaju budi, pevao je Bora za vreme Slobe, a danas u ''demokratskom drustvu'' kada je vladika predsednik RRA, nama ovaki iskacu sa svih kanala sa nacionalnom frekvencijom sem B92, oni su rezervisani za Karleusu i VB. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Savic Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Eeeeeee što me nasekira cccccc algabacaju crvenilo Ma bre baš me briga šta će da radi Miloš Bojanić...... "Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili" Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Od sad neće biti više pravoslavan već valjda artemioslavan. 0212_rolleyes A cemu ovakav komentar? Zar mislite da ste smesni? Milos je jedan produkt turbo folka i komunisticke zabave, koja je prerasla u zabavu zapadnog tipa, sto ne smeta ni predsedniku RRA, pa sto bi Artemije imao sa tim veze? Bolji zivot srecni ljudi, zato i ti srecan budi, pevao je Bora za vreme Slobe, a danas u ''demokratskom drustvu'' kada je vladika predsednik RRA, nama ovaki iskacu sa svih kanala sa nacionalnom frekvencijom sem B92, oni su rezervisani za Karleusu i VB. није Артемије већ монах Артемије ,припази на ословљавање клира.друга ствар ,нема владика Порфирије могућност да укиине ове ријалити програме већ може РРА да дејствује само у законским оквирима. Наравно овакво писање само открива твоје право лице. Прочитај мало штза владика говорио о свему овоме па ћеш видети да ли му смета или не . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Ako izuzmemo našeg Gospoda, od jevreja volim i celu apostolsku ekipu, ali ajde da izuzmemo i uopšte te historijske face...od ovih aktuelnih jevreja obožavam..ali obožavam Vudija Alena. Ove mislioce i mirovnjake, ma jok. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Woody for president!! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука