Jump to content

Интервју Владике Порфирија за недељник Време

Оцени ову тему

Препоручена порука

sve je to uredu i ja nisam za to da "mi" namecemo emisije (tipa Agape). ali to ne znaci da drzava ne treba da regulise i vodi racuna o osecanjima koje odredjeni kanali proizvode kod vecinskog hriscanskog stanovnistva. ili je to po vama nepotrebno, demokratija=anarhija?

dakle ja pricam o potpuno drugom, o regulisanju i zastiti najosnovnijeg reda i logike a ne o promociji pravoslavne dzamahirije. veruj mi da bi i ja bio protiv stalnog gledanja "sletova" popova i vernog naroda.

Naravno da treba da vodi ali nemoze da bude radikalno nastrojena prema tim kanalima, ipak postoji manja/veca grupa koji taj kanal gleda.

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

faca se tebi izvinjava na jakim recima od sinoc. ide post i on nas podseca da nikoga ne treba osudjivati ili mrzeti. ponekad nasednem i zaboravim da smo svi zamesani od istog materijala i da bi i kod sebe mogao pronaci i laz i ucitavanje drugima ono sto ne misle i gordost i sve ono sto mi se kod tebe namestilo na zicer.

bog ce suditi svima nema potrebe da jedni druge sudimo. ovo pisem javno a ne na pp, ne zato da bi izigravao nekog prepodobnog ovde, vec zato da tebe spasim od moguceg iskusenja likovanja. mada to kako ce ovo tebi zvucati i nije toliko bitno.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...