Јован Чакарески Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 sve je to uredu i ja nisam za to da "mi" namecemo emisije (tipa Agape). ali to ne znaci da drzava ne treba da regulise i vodi racuna o osecanjima koje odredjeni kanali proizvode kod vecinskog hriscanskog stanovnistva. ili je to po vama nepotrebno, demokratija=anarhija? dakle ja pricam o potpuno drugom, o regulisanju i zastiti najosnovnijeg reda i logike a ne o promociji pravoslavne dzamahirije. veruj mi da bi i ja bio protiv stalnog gledanja "sletova" popova i vernog naroda. Naravno da treba da vodi ali nemoze da bude radikalno nastrojena prema tim kanalima, ipak postoji manja/veca grupa koji taj kanal gleda. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Brate ne mozes ti nekim likovima objasniti. Mastaju o Pravoslavnoj Dzamahiriji, uzor su im Koreja i Iran i sa takvom svescu zele da uredjuju svet oko sebe. Cuj faca bi cenzurisao Discovery Channel i History Channel confused Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 faca se tebi izvinjava na jakim recima od sinoc. ide post i on nas podseca da nikoga ne treba osudjivati ili mrzeti. ponekad nasednem i zaboravim da smo svi zamesani od istog materijala i da bi i kod sebe mogao pronaci i laz i ucitavanje drugima ono sto ne misle i gordost i sve ono sto mi se kod tebe namestilo na zicer. bog ce suditi svima nema potrebe da jedni druge sudimo. ovo pisem javno a ne na pp, ne zato da bi izigravao nekog prepodobnog ovde, vec zato da tebe spasim od moguceg iskusenja likovanja. mada to kako ce ovo tebi zvucati i nije toliko bitno. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука