Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Da li sam ja Pravolsavac? Ne postim,ne ispovedam se,ne pricescujem se,idem mozda jednom ili dva puta godisnje u Crkvu? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Ti si legenda Deni http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Па то је више питање за тебе самог 0202_238 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Mislis Pravoslavac :rolleyes: ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Ako nisi krsten u Pravoslavnoj Crkvi nisi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Ako nisi krsten u Pravoslavnoj Crkvi nisi. Krsten sam u SPC,ali krstenje nije dovoljno da bi se bio i ostao Pravoslavac А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Krsten sam u SPC,ali krstenje nije dovoljno da bi se bio i ostao Pravoslavac A moze li bez krstenja? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 A moze li bez krstenja? Pitam u vezi svega ovog gore navedenog А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Pa krštenjem nisi automatski pravoslavan.Jesi formalno,ali ipak da bi živeo kao pravoslavan potrebno je jevanđeljski da živiš.Da se trudiš,postiš,pričešćuješ.Ali poznajući tebe i tvoje provokacije,jasno mi je da ti sve ovo znaš,samo ti je malo dosadno,pa malo provociraš. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Pa dobro,jesam li ili nisam? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Pa dobro,jesam li ili nisam? A šta ti misliš? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 A šta ti misliš? Nema mesta misljenjima,ja zelim jasan odgovor,a onda cu nakon vaseg odgovora da razmiljam А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Sam si dao odgovor u prvom postu.Misli o tome. Ромејац, nishizawa, Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Kajes li se Deni? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Да ли јеси или ниси то нико не може да одлучује осим тебе самога. Уместо што питаш нас, кажи ти нама! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука