Александар Милојков Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Izvini, al' ja to nisam ni rekao, samo sam pitao kako se preko tih stvari olako prelazi, bas iz razloga sto su ocekivane reakcije, kokve vidimo u prethodnim postovima. Ja o Patrijarhu nikada ne bih rekao da je jeretik ili bilo sta ruzno, ali bih mu ako ga vidim nasamo i licno, rekao da mi se njegov postupak ne svidja Такав приступ и примедба су сасвим на месту. t1253 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Јел може ко да потврди вест? Мени ово личи на лажну вест...али ајд знај.. Samo likovi poput tebe se zgrazavaju i stide ovakvih vesti sve i da su tacne . Mnogaja ljeta srpskom patrijarhu a njegovim profasistickim kriticarima Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Јел може ко да потврди вест? Мени ово личи на лажну вест...али ајд знај.. Samo likovi poput tebe se zgrazavaju i stide ovakvih vesti sve i da su tacne . Mnogaja ljeta srpskom patrijarhu a njegovim profasistickim kriticarima :bla: Зибиеде, теби опомена због називања саговорника "профашистима". Некад се питам где су вам свима границе у комуникацији и квалификацији? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 ne nazivam ga ja; naziva on sam sebe. Citaj malo sta pise. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука