Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Програмери! Потребна ми је Ваша помоћ. Имам основу за постављање online Библије на преко 15 различитих језика, претраживачем, сликама, картама, подсетником итд... Треба ми помоћ да то одрадимо. Има ли јунака који би хтео да се прихвати овог посла? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Ово је заиста веома значајан пројекат, рекох да имам основу, само треба да се лепо постави. АКо има неког програмера нека ми се јави на ПП или мејл [email protected] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Pomaže Bog Oče! Moja velika podrška za ovaj projekat stadaradim Ja, na žalost imam volju da pomognem bilo šta vezano za ovo, ali na žalost nisam dovoljno stručna i sposobna.Znate koje su moje mogućnosti, pa ako ima bilo šta da mogu uraditi tu sam.... "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 За ово је ипак потребно познавање програмских језика. Рекох да имам целокупну основу само је потребно да се то постави online, и мало доради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука