Sir Oliver Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Dakle ima li ih online? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1541.0.html Nešto ima ovdje, ali na žalost nema cio osmoglasnik. Ako nađeš nešto više molim te postavi na ovu temu što sam ti ja postavila. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Ninja sili - Kir Stefan Srbin. Trebaju mi note? Ивана Гордић Мрдовић је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука