Перезвон Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 МИРАШУ ДАТИ БУТИК ДА НЕ ДИРА СВЕТИЊЕ Митрополија црногорско-приморска оцијенила је јуче да је Цетињски манастир одувјек био црквена својина, те да је захтјев такозване цпц-е да јој омогући коришћење те светиње "само једна у читавом низу небулоза распопа Мираша Дедеића и његових следбеника". Канонкси непризната ЦПЦ предала је градоначелнику престонице Александру Богановићу захтјев да им се омогући коришћење Цетињског манастира. -Боље би им било да од престонице траже неки бутик или кафану, а не манастир, јер су распоп Дедеић и групица лажипопова око њега изопштени и анатемисани од стране Васељенске православне цркве- казао је протојереј Велибор Џомић, координатор Правног савјета Митрополије црногорско-приморске. Како је додао, оваква идеја такозване ЦПЦ се противи и здравом рзуму, јер је Цетињски манастир настао прије општине и увјек је био у црквеној својини. Џомић сматра да се иза оваквих захтјева, који је окарактерисао као немогућу мисију, крије стратегија да би се распопу Дедеићу дало нешто друго. -Порука је јасна, цркву треба пустити да у миру обавља своју мисију, а не да се из дана у дан спутава у томе. У Европу се ни иде атаковањем на цркву- закључио је Џомић. ДАН, 22.фебруар 2011. 0102_laughСтварно би могао да отвори бутик и да продаје одежде - плаштеве побожности за различите службе: нацији, полицији, парама, анти-анти-анти итд и томе слично. .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Ova tkz Crkva nema dozvolu za gradnju jer se nalazi na prostoru nacionalnog parka Skadarsko jezero.Finansirao je neki Lopičić. .. "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 браћо ко може да ми објасни шта је ово???? isus-sinai eheeeej smej.gif http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ODinvCfWJoQ&feature=related Lord of the rings!!! Smiiiiglllllllllllllllll... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука