Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Ovo može da dovede do žešćeg porasta broja terorističkih napada na tlu Evrope, pogotovu u zemljama koje će učestvovati u eventualnoj intervenciji. Ludnica!

0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='zfwr6wr93456' />

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ovo može da dovede do žešćeg porasta broja terorističkih napada na tlu Evrope, pogotovu u zemljama koje će učestvovati u eventualnoj intervenciji. Ludnica!

0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='zfwr6wr93456' />

Сигурно! Ако почне, невини ће страдати! Гадафи ће се одлучити на одмазду, још ће новцем појачати одређене терористичке групе и неће се знати ко је гори!
Подели на овим сајтовима

Занимљиво је да неки који себе зову Хришћанима подржавају ал каиду и НАТО у сукобу са Либијом...

Египат и Тунис су "ослобођени"..али су и ослобођени и од Хришћана...

Баш ме интересује шта ће бити и у Либији..

Вероватно ће наше демократе да ћуте као и око вакцина...као да нису ништа говорили...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је да неки који себе зову Хришћанима подржавају ал каиду и НАТО у сукобу са Либијом...

Египат и Тунис су "ослобођени"..али су и ослобођени и од Хришћана...

Баш ме интересује шта ће бити и у Либији..

Вероватно ће наше демократе да ћуте као и око вакцина...као да нису ништа говорили...

Da vala, ubili 100 000 nevinih ljudi u Iraki. Starih, mladih, zena, dece, osakatili stotine hiljada i unesrecili milione a sve to uz pomoc lazi da Irak ima oruzje za masovno unistenje. I oni su dobri.Alal vera.

A posle se pitaju odakle teroristi.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Напред пуковниче. Не дај се да ти злочинци од слободне земље направе колонију као што су то од Србије урадили.

Сваки дан се молим за победу слободарског либијског народа против НАТО-пакта и домаћих терориста.

Све што сам на почетку рекао, то се и остварило. Ускоро следи бомбардовање Либије. Али даће Бог да сваки окупациони пилот пре него што баци бомбу, да слети и да заврши свој живот онако како је заслужио.

НАПРЕД ПУКОВНИЧЕ

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Питам Зеебеедее-а и остале продане душе: Дал сте се тако радовали и када је НАТО 1999 "ослободио" јадне Албанце од "великосрбског" агресора???

СРАМ ВАС БИЛО.

"Бог вас клео погани изроди", Његош.

Подели на овим сајтовима

Питам Зеебеедее-а и остале продане душе: Дал сте се тако радовали и када је НАТО 1999 "ослободио" јадне Албанце од "великосрбског" агресора???

СРАМ ВАС БИЛО.

"Бог вас клео погани изроди", Његош.

Pa Djindjic je narucio bombardovanje. Trebali su Albanci da onaj bulevar nazovu po njemu a ne klintonu.

Dobro nam se vratio Semberac.

Opet bio ban?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Послушајте шта највећи србски херој из прошлог рата каже о "ослободиоцима" из НАТО-пакта:

ЖИВИО ЂЕНЕРАЛЕ, ЖИВ НАМ БИО. СА ЗАКАШЊЕЊЕМ ТИ ЧЕСТИТАМ РОЂЕНДАН.

Убјеђен сам да и ђенерал тренутно бодри либијског пуковника.

Подели на овим сајтовима

И даље се питам дал би овако НАТО подржо србску омладину ако би ратовали са режимом???

Зар онда неби испало да је омладина фашистичка, хулиганска, екстремистичка? :cmizdrenje:

Иначе питајте оне Србе који су радили у Либији шта мисле о пуковнику Гадафију...

Зар вам није чудно да у земљи гдје живи 6 милиона Либијаца раде око милион странаца???

Разлог је што Либијци не морају да раде, добијају џаба паре...они НЕЋЕ да раде, зато им раде Срби, Тунежани, Алжирци итд...

Дакле овај "устанак" ових терориста није из бунта против социјалне неправде већ је вјерско-фундаменталистички мотивисани рат како би се успоставио шеријат.

Подели на овим сајтовима

Ова тема је загађенија од јапанске нуклеарне електране. Ужас над ужасима да такве бљувотине уопште могу да се роде у нечијој глави.  :cmizdrenje:

P.S.

И не, не пишем ово због било чијег противљења НАТО бомбардовањима, него због подршке чудовиштима (хинт: Гадафи је чудовиште независно од тога какав је НАТО), величања огавних ратних злочинаца, а истовремено повраћање по једином нашем државнику у двадесетом веку који је радио добро за ову земљу. Може ли противљење НАТО-у да остане само то - противљење НАТО-у, без да пређе у величање свих могућих и немогућих гнусоба?  eheeeej

Подели на овим сајтовима

Непријатељ Америке је мој пријатељ, осим пар изузетака.

Нисам љубитељ Гадафија, али осјећам да га је иста судбина задесила као Србију 1999 и наравно да исказујем солидарност са слододарским либијским народом.

МРЗИМ АМЕРИКУ ОРГАНСКИ...АКО БИ ИМАО МОЋ ДА ЈЕ ЗБРИШЕМ СА ЗЕМЉЕ ЈА БИ ТО УРАДИО.

FUCK USRAEL

Подели на овим сајтовима

За све љубитеље исламског фанатизма...ево вам омиљене пјесме погани изроди:

Mujahedin-Mahir Burekovic

НАПРЕД ПУКОВНИЧЕ.

Подели на овим сајтовима

Питам се само што Америка није хумано бомбардовала Израел кад су убијали цивиле у Гази? gringrin

Ма да...заборавих, они су јадне жртве...увјек биле и остале gringrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...