Jump to content

Акатист светом новом исповеднику Валерију Гафенцу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Брате  Мартирије, акатист Светом Новомученику Валерију је прелеп.  0102_laugh

Видим да си ставио његово житије на енглеском, али можеш ли нам

рећи о коме се ради?

Ко је био Св.Валерије Новомученик?

Може ли  неко да  нам  преведе акатист на српски? :cheesy: 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Претпостављам да нема превода овог акатиста на српски језик, али Богу је све могуће. Хвала на овим клиповима брате, ако некад дођемо до акатиста, поставићемо ове линкове и у молитвеник. Свака част брате  :cheesy: 0102_laugh 0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Брате  Мартирије, акатист Светом Новомученику Валерију је прелеп.  klapklap

Видим да си ставио његово житије на енглеском, али можеш ли нам

рећи о коме се ради?

Ко је био Св.Валерије Новомученик?

Може ли  неко да  нам  преведе акатист на српски? :drugarstvo: zru

klapklap i 4chsmu1

O ovom Svetitelju ništa ne znam , slab sam i sa prevodom ali nadam se da će to neko prevesti pa da postavimo u Žitija Svetitelja na  zru

Nisam dobar sa engleskim tako da bi bilo super kada bi neko preuzeo ovaj zadatak oko prevoda , bio bih presrećan!

Koliko vidim u Rununskoj crkvi je dosta poštovan sveti Vajerije.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Претпостављам да нема превода овог акатиста на српски језик, али Богу је све могуће. Хвала на овим клиповима брате, ако некад дођемо до акатиста, поставићемо ове линкове и у молитвеник. Свака част брате  klapklap klapklap zru

Bogu hvala

:drugarstvo:

ja se nadam da će vremenom i na našem jeziku nešto izaći  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...