karadjordje Написано Август 1, 2009 Пријави Подели Написано Август 1, 2009 Погледајте расправу Јеховиних сведока и муслимана да се просто не можете чуду начудити ко је паметнији: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2009 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 1, 2009 Пријави Подели Написано Август 1, 2009 e karađoz živ bio velik porasto a kod mene se napolju sprema neki kijamet dada Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2009 Ух,и једнима и другима свака је ка Његошева pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 1, 2009 Пријави Подели Написано Август 1, 2009 ??,? ??????? ? ??????? ????? ?? ?? ???????? dada eh mogla sam umreti a ne saznati da sam mnogobožac srcee jel ovo ozbiljno il neka sprda?ina, da prostiš na izrazu https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2009 Хахаха,а кад је религија јеховиних сведока и муслимана била ишта друго него вицотека 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2009 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 1, 2009 Пријави Подели Написано Август 1, 2009 Isus je verovao u Islam bu Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2009 Хахаха,Господ Христос је био муслиман 0104_cheesy Ах како бих волио да умјесто овог Јеховиног сведока сједи владика Атанасије,како би газио овога гуслара вехабијског pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2009 Е па људи моји,ни Лесли Нилсен ни Џим Кери не умију да направе овакву комедију ка ови гуслари од јеховиних сведока и муслимана Замисли ти онога муслимана што вели:Призовите проклетство ако сте у праву gadjanjegovornika pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 1, 2009 Пријави Подели Написано Август 1, 2009 ovo je za Rubriku u Politikinom Zabavniku Verovali ili ne Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2009 Какав Политикин забавник?Политикин забавник је мудрост за ове Аристотеле и Сократе,ово би требало да изађе у ``Свет``или у ``Скандал`` 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2009 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука