Andre Williams Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Духовна трибина на тему Уметност у служби Цркве одржана је у Лазаревцу 15. фебруара на Сретење. Гост трибине је био Зоран Костић - Цане (Партибрејкерс).Ево линка ка сајту Црквене општине Лазаревац где можете послушати аудио снимак.http://www.crkvaulazarevcu.org/2011/02/duhovna-tribina-u-lazarevcu-2/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Напишите ваше утиске, како вам се чини Цанетова прича. Ми који смо присуствовали смо уживали... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Тек сад видим да је вест о трибини већ објављена. Пардон. clapc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Ево, преслушавам 0102_laugh Једна од најбољих песама Партибрејкерса: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Super je ovo.U potpunosti se slazem sa svemu ovim.Odavno neko nije tako jednostavno opisao nasu hendikepiranost koju smo izvukli i zadrzali iz tog vremena koje je proslo,tu transformaciju iz beznadja u budjenje,mislim da to dosad niko jednostavnije nije opisao.Bas super receno.U ovoj se prici osjeca tako dobra verzija tog "budjenja."Interesantno je cuti ovakve price. A dosta poucno.Pogotovo onaj dio gdje Cane govori da jos uvijek kao da zivimo jos u Starom Zavijetu.I zaista ponekad se i meni tako cini,da li su neki koji se zovu danas hriscanima uopste culi za Hrista i Jevandjelsku poruku.Taj dio mi je super. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука