andrej Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Дозволите да да упоредим ове случајеве! Случај Колубара ми се савршено уклапа у ово!Ево како! Имамо скупштину која одлучије у Колубари то је Томић овде (Виловски), имамо генералног директора у Колубари Јовичића ,овде (Грујића)! Грујић не може ништа без Виловског, али Грујић све потписује! Некако пластично да упоредим! Па није Грујић бадава осуђен на 4.године, па је смањено на 3.! А да ли неко зна нешто о везама Артемија и Колубаре? :bla: Мислим, када смо већ у духу "Викиликса" на овој теми. .mislise. Бићу конкретан: колико је машина фирме "Раде Неимар" било упослених у копу? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Da, vrhovni sud Grčke i naš sud su u konspiraciji , jer suđenjem vladiki Artemiju bi se otkrile mnoge krupne ribe. Da bi se otkrile, to ne sumnjam, ali bi to vjerovatno bile ribe sa bradom. Zar nije lijepo mitropolit Amfilohije rekao da se deset godina planirala Artemijeva smjena. Zar nije taj Grujić uz kauciju izašao iz zatvora, pa sad ispade nevinašce samo zato što ga je vladika Atanasije uzeo u zaštitu. Da ne pominjemo osnovni pravni princip: Svako je nevin dok mu se ne dokaže krivica. U svojoj ostrašćenosti i jakim riječima ne vidite proste fakte, a to je da je jedan čovjek bez suda osuđen. Ne sumnjam da će istina kad tad ugledati svjetlo dana, a tada će se mnogi ujesti za jezik i mnogima će se crveniti uši. Ако се не варам, Артемије је САМОГА СЕБЕ ОСУДИО, потписавши одлуку СА САБОРа о свом умировљењу. И то је урадио управо да би ИЗБЕГАО црквено-судски поступак, зар не? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Цитат Дозволите да да упоредим ове случајеве! Случај Колубара ми се савршено уклапа у ово!Ево како! Имамо скупштину која одлучије у Колубари то је Томић овде (Виловски), имамо генералног директора у Колубари Јовичића ,овде (Грујића)! Грујић не може ништа без Виловског, али Грујић све потписује! Некако пластично да упоредим! Па није Грујић бадава осуђен на 4.године, па је смањено на 3.! А да ли неко зна нешто о везама Артемија и Колубаре? :bla: Мислим, када смо већ у духу "Викиликса" на овој теми. .mislise. Бићу конкретан: колико је машина фирме "Раде Неимар" било упослених у копу? Не би ме чудило да веза постоји и да су били умешани!!! )Ко зна можда се нешто ишчепрка и неко можда лане! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Цитат Цитат Дозволите да да упоредим ове случајеве! Случај Колубара ми се савршено уклапа у ово!Ево како! Имамо скупштину која одлучије у Колубари то је Томић овде (Виловски), имамо генералног директора у Колубари Јовичића ,овде (Грујића)! Грујић не може ништа без Виловског, али Грујић све потписује! Некако пластично да упоредим! Па није Грујић бадава осуђен на 4.године, па је смањено на 3.! А да ли неко зна нешто о везама Артемија и Колубаре? Мислим, када смо већ у духу "Викиликса" на овој теми. .mislise. Бићу конкретан: колико је машина фирме "Раде Неимар" било упослених у копу? :bla: Не би ме чудило да веза постоји и да су били умешани!!! )Ко зна можда се нешто ишчепрка и неко можда лане! Већ је ишчепркано доста и многи су лајали... Али, још увек није процурело у јавност. То ће зависити, по свој прилици, од Инсајдера Б92, а емисија о Колубари је у току. Три дела су већ била емитована, а у понедељак је четврти. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Најгоре је то што се новинари баве оним чиме би требало тужилаштво! Уместо да све креће из тужилаштва код нас креће из телевизијских емисија, уместо да чепрка држава ,нама чепркају новинари! Шта ће нам правосуђе и тужилаштво када имамо Б92! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Sve ovo je plašenje mečke rešetom. Niko se neće uzrujati, a samo će vam štetiti. Sramota je da se diže prašina koja se slegla, a da se ništa više ne kaže od onoga što se već zna. Takvim se trikovima služe BE92 i ostali manipulatori. Vidim da toga nije pošteđena ni Crkva. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Најгоре је то што се новинари баве оним чиме би требало тужилаштво! Уместо да све креће из тужилаштва код нас креће из телевизијских емисија, уместо да чепрка држава ,нама чепркају новинари! Шта ће нам правосуђе и тужилаштво када имамо Б92! Слажем се... То је жалосни одраз безакоња у коме смо принуђени да живимо. Држава је на коленима. Зато те емисије Инсајдер и могу да имају наслове попут "Немоћ државе" и "Државна пљачка државе." Наравно да је све ово посао тужилаштва. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Mnogima su već procvenile uši i jezik utrnuo, jer gluvi ne žele da čuju da je Sabor najviše zakonodavno telo u Crkvi, i veći i od crkvenog suda koja je niža instanca kad ne zasjeda Sabor. Dakle dojučerašnje galamdžije zbog čega se ne poštuju odluke Sabora o ustaljenom služenju liturgije, sada sa zlobnom željom preziru odluke istog Sabora čijoj se odluci i sam njihov učitelj Artemije Radosavljević povinovao. No budući da je kakav otac takav sin, pogazivši svoje povinovanje nije ni za čudo što i njegovi sljedbenici čine isto. Oni pokazuju time da oni ništa drugo ne rade osim da trguju za svoj interes. Usljed pomračenja eklesiološke svesti zbog preziranja odluka Sabora, nije ni čudo da im je kao zavisnicima ostala jedina mogućnost, a to je da se svim srcem i dušom ne uzdajući se u Duha Svetoga, traže ispunjenje njihovih interesa kod zemaljskih sudova. Zato i nije čudo otkud toliki hvalospev grčkom sudu, kao da je grčki sud ne zna kakav manevar učinio, a pustio je Vilovsko samo zato što od Srbije nisu dostavljeni potrebni dokumenti i nivo dokaza na osnovu čega se pokreće postupak. Dakle nije grčki sud ništa specijalno uradio, ona samo nije djelovao do kraja zato što nije država Srbija reagovala. Zašto nije država Srbija reagovala, tj sad već pitanje ko tu ima interes da nešto zataška, jer Kosovo je uvjek bilo centar političke pažnje i sasvim je logično da su tamo mnoge krupne ribe imale svoj interes. To što Srbija također ne ide do kraja u procesuiranju slučaja Artemije, treba vijdeti zataškavanje slučaja (hej samo da bocnem nekoga iz sna i da ga podsjetim da mi živimo u duboko korumpiranoj državi), ako neko i pored toga što zna u kakvoj državi živimo i dalje naivno misli da neprocesuiranje slučaja Artemije znači, da neko nema dokaze i da je on nevin, i da sud radi svoj posao, žao mi je što ću reći da je takav slep i pored očiju, ili se samo vešto pravi naivan i mali toša. Biće da je ovo drugo sigurno. Ajde da ostavimo korumpirane srpske sudove po strani ( iako su srpska država i sudstvo itekako asistirali u sklanjanju vladike Artemija), ali vidimo gdje je to pred crkvenim sudom ili ako ništa drugo pred Saborom imao prilike da se brani vladika Artemije. Odgovor je- nigdje. Na majskom zasjedanju patrijarh ga je ućutkao i nije mu dozvolio da govori, a rasprava o slučaju je ostavljena za poslednji dan zasjedanja. Na jesenje zasjedanje nisu ga ni zvali, ali je zato sud već bio spremljen. Ti ako možeš da progutaš takve stvari, a da te stomak ne zaboli, uvjeren sam da ćeš sutra progutati i mnogo veće stvari, jer imao sam prilike čuti tvoje vanredno validne argumente i na drugim temama. Savjest mi ne dozvoljava da i najmanjim potezom učestvujem u nečijoj hajci i da se bacam kamenjem na nedužnog čovjeka. Vladika Artemije nije imao pošteno suđenje ni pred građanskim sudom, ni pred crkvenim sudom i na kraju ni pred Saborom. Ne mislim da je Sabor neko nepogrešivo tijelo i da u slučaju vladike Artemija nije pogrešio ( jer samo je Bog nepogrešiv). I poslije ovoliko vremena mi nemamo ni jedan konkretan dokaz zbog čega je vladika Artemije smjenjen, ako ne računamo onu bruku od teksta koja je prvo objavljena u Presu u nastavcima, pa je tek onda došla na Sabor (valjda tako treba) koja je i u literarnom i faktičkom smislu na nivou bapskih priča. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Но.1 Везано за колубару... Доказано је да је У92 штеловао информације у циљу да се ДСС оптужи... Но.2 И даље је све рекла казала на основу изјава..а нема ни једног доказа објављених везано за бившег Епископа Артемија и ГП Раде Неимар...о малверзацијама... Немпотизам можда...а то сви раде... Ајде сада овај случај.. Случај Но.1 Ступови...дали је ико контролисао књиге...јер се подижу од када ја знам за себе... Случај Но.2 Храм Св.Саве...дали је ико контролисао књиге...јер се подижу од када ја знам за себе... Случај Но.3 Пословни просториу власништву Црквених лица, Цркве ..а у неким случајевима и читавих пословних центара и стамбених зграда! Ко је њихове књиге контролисао.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Слажем се апсолутно да није никакав доказ и моје тврдње су a posteriori! Ја верујем из простог разлога што мене отац не би лагао и сумњам да би погршно интерпретирао наводе из оптужнице! Пошто је мржа ,,ортака'' прилично јака, некоме није у интересу да се то што пре процесуира , ако крене пашће и он , а ко је толико јак да се то држи и чува то је питање!??? Нажалост ја не могу сада corpus delicti да ти доставим! 1405_love А нечије тврдње без доказа су ништа или ти testis unus, testus nulus! Тако да си ти у праву када тражиш конкретно доказ!!! Да имам ту оптужницу радо би је показао али нажалост ,немам! Ево Брат Бикиликс може да обезбеди документацију Раде Неимар..коју сам тражио...зар не?? Чим вели да има доказе..јер ове изјаве нису никакви докази... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Ajd jedan trač, pričaju mi kako je Trajković valjao one kartice greb-greb, Karić štampa a ovaj na crnjaka valja. Maznuli ga na mostu sa južne strane sa punim gepekom, i nikom ništa. Šta li sad valja? Nebojša Čović Datum rođenja: 2. jul 1958. Mesto rođenja: Beograd (FNRJ) Nebojša Čović (Beograd, 2. jul 1958.) je srpski političar. Čović je bivši gradonačelnik Beograda, zamenik premijera u Vladi Republike Srbije i bivši šef Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju. [uredi] Biografija Čović je rođen 2. jula 1958. u Beogradu. Završio je Mašinski fakultet, na kom je i doktorirao 2000. Radio je u preduzećima „Ivo Lola Ribar“ iz Beograda i REIK „Kolubara“, bio je generalni direktor DP „Proleter“ i predsednik UO MDD „FMP“ Beograd. Kao član Socijalističke partije Srbije je 1992. izabran za potpredsednika IO Skupštine Beograda za privredu i finansije. Čović je postao predsednik Gradske vlade 1993, da bi godinu dana kasnije bio izabran za gradonačelnika Beograda i na tom položaju je ostao do 1997. Bio je poslanik u Narodnoj skupštini u dva mandata. Nakon odlaska iz SPS-a 1997, osnovao je Demokratsku alternativu. Nakon saveznih izbora 24. septembra 2000. je postao poslanik u Saveznoj skupštini na listi Demokratske opozicije Srbije. Bio je kopredsednik prelazne vlade nakon Demonstracija 5. oktobra. U vladi Zorana Đinđića je bio zamenik premijera i šef Koordinacionog centra za jug Srbije, kao i Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju. Nakon izbora 28. decembra 2003, ujedinio je Demokratsku altenrativu sa Socijaldemokratskom partijom Slobodana Orlića. Nebojša Čović je nosilac Ordena Svetog Save I reda.[1] Takođe je bio predsednik Košarkaškog saveza Jugoslavije. Nebojša Čović je oženjen Vesnom i sa njom ima dvoje dece, kćerku Tijanu i sina Filipa. --------------------------- Овај човек који има орден Св.Саве је више манифетлука направио...него ико кога знам... Имам сведочанства полицајаца..људи који су радаили за координациони центар итд.... НИКО НИКАДА ГА НИЈЕ СПИОМЕНУО! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Цитат Ajd jedan trač, pričaju mi kako je Trajković valjao one kartice greb-greb, Karić štampa a ovaj na crnjaka valja. Maznuli ga na mostu sa južne strane sa punim gepekom, i nikom ništa. Šta li sad valja? Nebojša Čović Datum rođenja: 2. jul 1958. Mesto rođenja: Beograd (FNRJ) Nebojša Čović (Beograd, 2. jul 1958.) je srpski političar. Čović je bivši gradonačelnik Beograda, zamenik premijera u Vladi Republike Srbije i bivši šef Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju. [uredi] Biografija Čović je rođen 2. jula 1958. u Beogradu. Završio je Mašinski fakultet, na kom je i doktorirao 2000. Radio je u preduzećima „Ivo Lola Ribar“ iz Beograda i REIK „Kolubara“, bio je generalni direktor DP „Proleter“ i predsednik UO MDD „FMP“ Beograd. Kao član Socijalističke partije Srbije je 1992. izabran za potpredsednika IO Skupštine Beograda za privredu i finansije. Čović je postao predsednik Gradske vlade 1993, da bi godinu dana kasnije bio izabran za gradonačelnika Beograda i na tom položaju je ostao do 1997. Bio je poslanik u Narodnoj skupštini u dva mandata. Nakon odlaska iz SPS-a 1997, osnovao je Demokratsku alternativu. Nakon saveznih izbora 24. septembra 2000. je postao poslanik u Saveznoj skupštini na listi Demokratske opozicije Srbije. Bio je kopredsednik prelazne vlade nakon Demonstracija 5. oktobra. U vladi Zorana Đinđića je bio zamenik premijera i šef Koordinacionog centra za jug Srbije, kao i Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju. Nakon izbora 28. decembra 2003, ujedinio je Demokratsku altenrativu sa Socijaldemokratskom partijom Slobodana Orlića. Nebojša Čović je nosilac Ordena Svetog Save I reda.[1] Takođe je bio predsednik Košarkaškog saveza Jugoslavije. Nebojša Čović je oženjen Vesnom i sa njom ima dvoje dece, kćerku Tijanu i sina Filipa. --------------------------- Овај човек који има орден Св.Саве је више манифетлука направио...него ико кога знам... Имам сведочанства полицајаца..људи који су радаили за координациони центар итд.... НИКО НИКАДА ГА НИЈЕ СПИОМЕНУО! Човек зна да ради посао! 1405_loveПочели смо полако! Ето Момо Трајковић, Небојша Човић, па оливер Ивановић....! Чини ми се да су они и даље блиски владајућим структурама и кооперирају и даље ! Баш се питам зашто је тај исти Човић био у Спортском центру на Кошутњаку на састанку са министарком за спорт када је Динкић поднео оставку ? ,,Мала бара пуна крокодила'' 0110_hahaha)) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Човек зна да ради посао! crvenilo Почели смо полако! Ето Момо Трајковић, Небојша Човић, па Оливер Ивановић....! Чини ми се да су они и даље блиски владајућим структурама и кооперирају и даље ! Баш се питам зашто је тај исти Човић био у Спортском центру на Кошутњаку на састанку са министарком за спорт када је Динкић поднео оставку ? ,,Мала бара пуна крокодила'' Управо...не да су блиски владајућим...него јесу иста та...страуктура...Али су сви пуни ордења Св.Саве...разних степени... Сликају се са Црквеним великодостојницима... Па после су Двери лоше...које раде добро...јер су добри са Црквом...а јалијаши који се сликају са Епископима..нису лоши по Цркву.. ЛИЦЕМЕРЈЕ нас уби... Само на речима имамо ХРИСТА...а у СРЦУ ПРОПУХ! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Цитат Човек зна да ради посао! crvenilo Почели смо полако! Ето Момо Трајковић, Небојша Човић, па Оливер Ивановић....! Чини ми се да су они и даље блиски владајућим структурама и кооперирају и даље ! Баш се питам зашто је тај исти Човић био у Спортском центру на Кошутњаку на састанку са министарком за спорт када је Динкић поднео оставку ? ,,Мала бара пуна крокодила'' Управо...не да су блиски владајућим...него јесу иста та...страуктура...Али су сви пуни ордења Св.Саве...разних степени... Сликају се са Црквеним великодостојницима... Па после су Двери лоше...које раде добро...јер су добри са Црквом...а јалијаши који се сликају са Епископима..нису лоши по Цркву.. ЛИЦЕМЕРЈЕ нас уби... Само на речима имамо ХРИСТА...а у СРЦУ ПРОПУХ! http://lh6.ggpht.com/_coL8lSh_mMA/SfVI-0TNduI/AAAAAAAAA8c/zAMuwPRpqLk/s640/ZCH_0542.JPG Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Јесу стигли докази? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука