Лидија Миленковић Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 МЕНИ ОВО НИЈЕ СМЕШНО. 0102_laugh Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 болес'. деци дају да гледају Фарму 0102_laugh 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 NEMAM KOMANTARA prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Jadna deca za ovo nisu kriva , jadni ti roditelji prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 ццц пустите децу нека трче..ја кад сам био мали одем у 10 ујутру дођем у 12 ноћу..једном дневно сам јео и по цео дан се проводио,а ова мала деца гледају фарму?БолеССССССССССС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 1000000001010 0442_feel од моје куће била наша нај нај нај ружичастија ТВ и остале малограђавштине, простаклук и блуд!!! klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 1000000001010 klapklap klapklap-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Шта да кажем, а да не буде да попујем. Волим да гледам емисије о животињама. Одрасле животиње уче своје младунце свему што им је важно за живот. Родитељи данас све више угађају себи (гледају фарму...), а премало се баве својом децом. Више им одговара да и деца с њима гледају непримерен програм (питање да ли је фарма и сл. примерен програм било коме) него да морају да се ангажују око деце. Ово су веома мала деца, а времена су се променила. Не могу бити пуштена на улицу да се сама играју без надзора, а родитељи очигледно немају идеју како да им осмисле време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Страшно, ако могу да кажем... dada . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука