виноградар Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Idete li (Roger Waters (Pink Floyd), Beograd)? http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:450882-Za-koncert-Rodzera-Votersa-stize-25-slepera-opreme Mozda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Za sad samo na dva Inostrana dobra.Motorhead i Metallica.Domace bendove sam uglavnom sve odslusao,sto po klubskim svirkama,sto na koncertima.Sa svojih 35(u septembru) prezadovoljan sam koncertnim i navijackim desavanjima u mom zivotu,al' na zalost zar se sanjuje,sto zbog love,to i zbog prezasicenosti. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љотићевац Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Инвазија - Тешњарске вечери, Ваљево, пре пар година Гале (Кербер) и Најда (Смак) - Мото скуп, Ваљево, 24. јул 2011. Nightshift - Тешњарске вечери, Ваљево, 12. август 2011. Инвазија - Дом културе, Ваљево, осми јануар 2012. Пилоти - Тешњарске вечери, Ваљево, 15. август 2012.Забрањено пушење - Тешњарске вечери, Ваљево, 16. август 2012. Рибља чорба - Арена 23. март 2013. Црвена јабука - Тешњарске вечери, Ваљево, 16. август 2013. ''Бог је Истина. Зато наша уста не смеју говорити лаж. Ми морамо живети у Истини и за Истину и кроз Истину.'' Димитрије Љотић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Лепа Брена у СЦ осамдесет и неке. Рибља Чорба 2002ге на стадиону на Карабурми, 2007ме у Арени (бубњар ми је другар а и волим Чорбу донекле) Масимо Савић (ради кућног мира) у СЦ 2006те или тако нешто Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=eLbYTdmaJZU Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Саша M. је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Kida! Bashful Anna and feeble је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Decentno i bez previše dodatnog spektakla. Sama muzika je spektakl. Tako i treba da bude. Lajk! Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука