Jump to content

КОНЦЕРТИ

Оцени ову тему

Ulični Muzičar

Препоручена порука

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Za sad samo na dva Inostrana dobra.Motorhead i Metallica.Domace bendove sam uglavnom sve odslusao,sto po klubskim svirkama,sto na koncertima.Sa svojih 35(u septembru) prezadovoljan sam koncertnim i navijackim desavanjima u mom zivotu,al' na zalost zar se sanjuje,sto zbog love,to i zbog prezasicenosti.

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Инвазија - Тешњарске вечери, Ваљево, пре пар година

Гале (Кербер) и Најда (Смак) - Мото скуп, Ваљево, 24. јул 2011. 
Nightshift - Тешњарске вечери, Ваљево, 12. август 2011.

Инвазија - Дом културе, Ваљево, осми јануар 2012.

Пилоти - Тешњарске вечери, Ваљево, 15. август 2012.
Забрањено пушење - Тешњарске вечери, Ваљево, 16. август 2012.

Рибља чорба - Арена 23. март 2013. 

Црвена јабука - Тешњарске вечери, Ваљево, 16. август 2013.

''Бог је Истина. Зато наша уста не смеју говорити лаж. Ми морамо живети у Истини и за Истину и кроз Истину.''

Димитрије Љотић

Подели на овим сајтовима

Лепа Брена у СЦ осамдесет и неке. 

Рибља Чорба 2002ге на стадиону на Карабурми, 2007ме у Арени (бубњар ми је другар а и волим Чорбу донекле)

Масимо Савић (ради кућног мира) у СЦ 2006те или тако нешто

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Kida!

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...