Зорица екс Милева Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Od čokolade se zaista svašta može napraviti, za ovu priliku postavljam samo nekoliko fotografija: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 trening Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ovo je Marti bilo tako očekivano 0442_feel crvenilo 1405_love - šta bi prvo da napadneš? trening Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 0442_feel ovu štiklicu crvenilo tako mi slatka trening Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 trening 0442_feel crvenilo Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука