Перезвон Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 Nemojte tako; Mudrov kaze da se oni ne bave takvim stvarima i ja mu verujem Jeste ja sam pokvaren jer sam ih nazvao kriminalcima, olosem, komunistima i razbojnicima. Pa i sam Artemije/Marko; dok je doticni gospodin bio vladika PET punih godina nije obisao gotovo nijednu enklavu na Kosovu, sem severa gde je boravio. Mucenik... 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 9, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2011 Nemojte tako; Mudrov kaze da se oni ne bave takvim stvarima i ja mu verujem Jeste ja sam pokvaren jer sam ih nazvao kriminalcima, olosem, komunistima i razbojnicima. Pa i sam Artemije/Marko; dok je doticni gospodin bio vladika PET punih godina nije obisao gotovo nijednu enklavu na Kosovu, sem severa gde je boravio. Mucenik... isus-sinai facenew22222222 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 е јак им одстрел, није потрајало два дана greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 иначе у духу "Православља" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 артемити ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,11241.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ово је показатељ да овде полиција треба да реагује и просто је невероватно шта раде! Постављају слике, позивају људе да врше насиље јер су умислили да им неко "краде" налоге! Просто је невероватно шта полиција допушта. Ова криминална група артемијевих присталица жели да покаже како су они много јаки, храбри.. шта већ.Ове њихове претње ћу свакако проследити надлежним органима.П.С.Иначе, радује ме што нема никог у Јагодини не зато што се ја плашим некога, него што има људи којима врана није попила мозак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Cuvajte se Oce,ovo je otvoren poziv na linc, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Cuvajte se Oce,ovo je otvoren poziv na linc, Не бојим се ја кукавица који немају смелости да кажу своје име а камоли њихових претњи. И онако ништа друго не могу урадити него само убити тело. Ало ово је отворен позив на линч према свима који се не слажу са њиховом сектом. У томе је велика опасност. Ово МОРА да се процесуира и то ћу колико данас учинити. Са барабама не вреди разговарати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 obrisano Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Наравно, артемити настављају са претњама. Ово је њихов метод да шире своју секту а полиција и даље ћути. Овај "Марјан" се већ дуже време бави претњама. Иначе, како видимо, сада је прешао да прети мушкарцима јер се до скоро бавио претњама женама. Ако ко мисли да не говорим истину, уз сагласност једне од девојака којима је претио овај никоговић, биће постављено на наш сајт што је сасвим довољно да се против њега поведе кривични поступак. Ово је посао за полицију јер људи који желе да утерују страх показујући да је то што они говоре истина је кршење основних људских права! Хоће на силу да покажу како је њихова расколничка дружина у праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Овај "Марјан" се већ дуже време бави претњама. Иначе, како видимо, сада је прешао да прети мушкарцима јер се до скоро бавио претњама женама. smiley-dance007 Junacina... mozda je poceo da dize tegove pa ojacao? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Наравно, артемити настављају са претњама. Ово је њихов метод да шире своју секту а полиција и даље ћути. Овај "Марјан" се већ дуже време бави претњама. Иначе, како видимо, сада је прешао да прети мушкарцима јер се до скоро бавио претњама женама. Ако ко мисли да не говорим истину, уз сагласност једне од девојака којима је претио овај никоговић, биће постављено на наш сајт што је сасвим довољно да се против њега поведе кривични поступак. Ово је посао за полицију јер људи који желе да утерују страх показујући да је то што они говоре истина је кршење основних људских права! Хоће на силу да покажу како је њихова расколничка дружина у праву. То је чувено smiley-dance007 "пајсер" хришћанство!!!Тај што прети требао би да зна да батина има два краја. "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 jos uvijeka nisam u toku ko je ko sta ,svi su ljudi zemaljski stanovnici samo smiley-dance007 0110_hahaha 1405_love smej.gif t5511 smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Овај "Марјан" се већ дуже време бави претњама. Иначе, како видимо, сада је прешао да прети мушкарцима јер се до скоро бавио претњама женама. klapklap Junacina... mozda je poceo da dize tegove pa ojacao? Већ дуже време је нападао једну жену, писао јој претеће поруке, звао на телефон. Рекох, уз њену сагласност објавићу о коме се ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 rijec borba ima neki znacaj na ljudsku psihu,pardon uticaj valjda, mnogi se na zemlji bore ,pitanje za sto ih ta rijec povuce u borbu i trazenje neprijatelja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука